Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене назад треба да играат Пујол и Пике,да не се експериментира многу со Батра.И Пујол не ми е многу стабилен,бајги време беше отсутен но сепак поштено е да му се даде шанса на капитенот(y)
Мислам дека добитна комбинација ке биде Тата да ги игра Сонг и Буски(да ја има улогата на Чави) во средината со Иниеста со што ке бидеме постабилни во одбраната и прекините кои ни се најслаба карика.А се надевам и на тоа дека Иниеста ке биде расположен за игра и ке биде еден од главните играчи на теренот.Во нападот сакам да ги видам Санчез,Меси и секако Нејмар :) кој ми станува еден од поомилените играчи и мислам дека ке има фантастично деби на Ел Класико.

1374329_583056275063891_1649623402_n.jpg

Mozebi najdobro ke bide da igra tandemot Pike-Pujol nazad a drugoto se znae kako sto,osven na desnata krilna pozicija,ne se znae dali Pedro ili sancez,no koj i da igra isto e,i dvajcata amateri se....
Ne treba da rizikuvame so Bartra,nema iskustvo za vakov mec,a pak Maskerano e najslab ovie posledni mecevi...

Почнуваме со Пике и Маскерано како штопери и Сеск како лажна деветка...Некако страв ме фаќа од изборов не знам зошто..Да се надеваме дека Пике и Маскерано ќе имаат свој ден...
--- надополнето: 26 октомври 2013 во 10:36 ---
Почнуваме со Пике и Маскерано како штопери и Сеск како лажна деветка...Некако страв ме фаќа од изборов не знам зошто..Да се надеваме дека Пике и Маскерано ќе имаат свој ден...

--- надополнето: 26 октомври 2013 во 10:36 ---

Каков Цеск како лажна 9-ка не ме заебавај. Цеск никогаш не играл лажна 9-ка кога е Меси на терен нема да игра ни денес.

Ако играат Иниеста, Чави и Цеск во исто време тогаш Меси и Нејмар ќе играат како двоец пред нив, ама тоа е пробано само на 15 минути оваа сезона така да не ми се верува дека ќе игра денес.

Пореално ми е Иниеста да почне на клупа со Санчез или Педро како десни крила.

Проверете на Мундо Депортиво... Многу други извори блиски до клубот ја даваат таа формација..Меси и Нејмар на крилна позиција, Фабрегас на средина помеѓу нив...е сега дали ке биде улогата како лажна деветка или ќе игра позади нив двајца, не знам искрено..

Да, видов, ама без разлика колку е близок изворот до клубот нема шанси да знае со што тим ќе излезе Тата сега. Тоа никој не го кажува сега. Можда на 1/2 саата пред утакмица.

Проверете на Мундо Депортиво... Многу други извори блиски до клубот ја даваат таа формација..Меси и Нејмар на крилна позиција, Фабрегас на средина помеѓу нив...е сега дали ке биде улогата како лажна деветка или ќе игра позади нив двајца, не знам искрено..

Веројатно мислиш на ова

Previa-Barca-Real-Madrid_54391708144_51356729138_352_256.jpg

не се секавам кога последен пат ЕлМундо го имаат погодено 100% стартниот тим на Барца

Валдес​
Дани - Пике - Маскерано - Адриано​
Цеск - Бускетс - Иниеста​
Педро - Меси - Нејмар​
Ова че биде стартниот состав. Валдес ќе биде капитен, пошо ова е негово последно Ел Класико на Кампот :)

И нека му е среќен роденденот на Адриано. :)

Не бе, мислам дека Чави е сигурен стартер. Мора некој да ја држи топката на средина овој Реал не игра само на контри

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom