Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Барселона,ПСЖ/Јувентус, Сити, Наполи
да се навикнат на јаки утакмици, не како лани првите посилни ривали ни беа во нокаут фаза

Барселона,ПСЖ/Јувентус, Сити, Наполи
да се навикнат на јаки утакмици, не како лани првите посилни ривали ни беа во нокаут фаза

Заеби, со последните топло/ладно игри кои ги прикажуваат нашиве, може да се случи група да не поминеме. :icon_lol:

Еве јас каква група предвидувам:
Барселона
ПСЖ
Леверкузен
Андерлехт

И гостувањата би ни биле релативно близу(нема екипи од Источна Европа).

Немој да играте играчки сите стискајте палци да падниме со Стеауа во група, да имам можност да ги гледам ко ке игрет Стеауа дома :vozbud:

Погледнете го ова подавање на Бускетс кон Иниеста. Како само ја протна топката помеѓу толку играчи на Атлетико...

А овој пас на Буски кон Меси (во стил на Чави) дефинитивно ќе беше асистенција на годината, доколку Меси посигнеше гол

Вечниве пациенти ни се вратија, никогаш доста од луди црнечки фризури.

Преку к*р ми е од Милан.. последниве 2 год 6 пати имаме играно ева ева... дајте некоја нова, невидена екипа ко Сити,Јуве,Дортмунд ева ева

Милан досадните, кои кога се и во најлоша форма знаат да ни прават проблеми :rolleyes:
--- надополнето: 29 август 2013 во 18:23 ---
Ајде сега Дортмунд или Сити од трет шешир :icon_lol:
Па до последно коло да се бориме за пласман понатаму :icon_lol:

нишо и јас сакав еден од Дортмунд/Сити барем да имат некој јаки утакмици во групиве вака мн лесно некако... сега едина надеж ми е Стеауа да е со на во група да имам шо да гледам :D

Рибери најдобар а?Како бе најдобар,со 13 гола :tapp: ?
Предизвик за Меси наредна година да се врати на врвот(y)

Милан досадните, кои кога се и во најлоша форма знаат да ни прават проблеми
Баш, ептен досаден ждреп за нас Милан па и мизерните шкоти.

Record Barcelona in 17 official games against AC Milan: 7W - 5D - 5L

Инаку со Ајакс играме прв пат во Лига на Шампиони мислам

Реакцијата на Нил Ленон, тренерот на Селтик
iBCmPHGYHud6K.gif

Рибери најдобар а?Како бе најдобар,со 13 гола :tapp: ?
Предизвик за Меси наредна година да се врати на врвот(y)

Во 1998 Балон д Ор освои Зинедин Зидан....Постигна 11 гола за Јувентус во таа сезона....

Има и други критериуми освен головите.

Аман бе пак ли Милан? Аман веќе од нив. Многу незгодна група ако се прашувам јас. Ајакс според мене не се нималку наивна екипа, а и островјаните на нивни терен знаат да прават големи проблеми. Нека влегуваат во форма побргу Меси и компанија оти ќе има смешки иначе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom