Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ептен тактички е созреан Симеоне, мислам дека до 80мин ако е 0-0 ќе бидат без желба да излезат од нивната половина !

Многу фали Иниеста. Ете го Нејмар во прва постава не адаптиран ништо не покажа.

Позабавно ми беше кога гледав Барса да губи од третокласни екипи дома него денешнава Барса. Ти ебам и титули и тити тата мата и се, со Роналдињо и компанија секој натпревар беше уживање. Не ми се гледаат веќе, пред да ја прими топката играчот знам што ќе направи следно и кај ќе додаде.

Не знам како може оној Фелипе Луис онака индијански да изреагира,и после да се буни зошто добил црвен картон.

П.С не е до фудбалерите,до градот е.

Многу фали Иниеста. Ете го Нејмар во прва постава не адаптиран ништо не покажа.

Па ако така гледаме, Нејмар не изигра ништо полошо од Меси вечерва. Двајцата имаа неколку добри дриблинизи што завршија со колење од страна на играчите на Атлетико. Ништо друго не направија.

Иначе кога „планот“ на противникот е да излезе на терен и да тепа не знам каква утакмица може да се очекува. Исто како Мурињо што правеше, па после пиздеше по пресови.

Борбалан мораше да почне да дели жолти картони многу порано. Смешно беше Барса да има повеќе жолти картони од Атлетико на полувреме. Да добиеше Габи жолт во прво полувреме и кога му ја откорна ногата на Бускетс ќе играа Атлетико со играч помалку од 60 минута. Тогаш да ги видам да продолжат да тепаат.

навикнете се - со тата мата има нервози да има сезонава колку ти душа сака ;)

навикнете се - со тата мата има нервози да има сезонава колку ти душа сака ;)

Исти сме ко лани чоек, тапа е се.
Сто пати можеа да шутнат, они подаваа нон-стоп. Врвот беше Нејмар кога подаде на нафрлената а можеше комотно да шутне.

А Нејмар на скии ли беше или на копачки:tapp:

Еј ќути 5-6 пати минимум се лизна и падна. Живците ми ги крена вечерва.
Инаку
Martino: "Like I said before, we played this final because of the good performances last season. This is the trophy of Tito and the players"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom