Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ти под performed the best шо подразбираш? Goals, assists, dribbles per game? Anything my dear.
И не реков дека златна топка е само за напаѓачи, туку дека Бејл и Роналдо се подобри крилни напаѓачи од Рибери сезонава.
За болдираните Рибери има повеќе. За дриблинзи сум 100% сигурен, а за асистенции 99%.
Не викаме дека Рибери е подобар од Меси, ама оваа сезона Рибери со играта што ја прикажа заслужува да ја земе балон д`ор или како и да се вика.
А за тоа дека Бејл беше подобар од Рибери
Но сепак не верувам дека ќе ја земе , кога Снајдер не ја зеде 2010 тешко дека Рибс сега ќе ја земе. А и баш ме брига битни се трофеите , а не индивидуалните награди.
Anyway 5 титули во ЛШ , вие 4 . Sucked it bitch.![]()
Ова како малите деца у маало што се расправаат. Ако е за така тогаш сите да земеме и да цицаме, ние сите на Милан, а тие заедно со нас на Реал.Anyway 5 титули во ЛШ , вие 4 . Sucked it bitch.![]()
за сегаОстајте златните топки, се спасивте од Реина![]()
Среќа што се работи само за поединци.Се видело арогантни навивачи,ама овие од Баерн стварно ја претераа.Ви се крена нослето после ланската сезона,а пред тоа ко некој пичиња чутевте.
Остајте златните топки, се спасивте од Реина![]()
Ако е вистина ова дека Тата ќе носел некој дефанзивец од Њуелс во Барса, готово е пропаѓаме начисто годинава...
Не бе мислена е оваа.
Една сезона ќе ја отседи на клупа за догодина како уште поголемо дрво да дојде кај нас.
Дур се калеми на клупа тој, Терштеген го лапате е капата на страна.
Дечкото што на 3 натпревари за германската репрезентација прими 12 гола? Вклучувајќи го и ова: