Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Овие со црвено сигурно ќе ја напуштат Барса на лето, додека тие со портокалово се 50/50.
770489569.png

До 35 бе, сега е 33. Он кажа дека ќе играе у Бразил значи не размислува за пензија, а секако он е прв избор за клучните утакмици
Abe toj moze da trca ako saka do 40 godini,ama rabotava e deka tolku e od nego,odnosno uste od minatata sezona se vide deka e istrosen....

Кога веќе се збори за напаѓач во Барса да си го земем ние Фернандо Торес,тој иако е тапа е прв играч кој освоил Europa League,Champions League,World Cup и European Championship.Можда ќе се вклопи.

Кога веќе се збори за напаѓач во Барса да си го земем ние Фернандо Торес,тој иако е тапа е прв играч кој освоил Europa League,Champions League,World Cup и European Championship.Можда ќе се вклопи.
Њет :D

Тоа е тоа...

Xavi: "We've set the bar so high the last years, that even winning the Liga doesn't seem enough for some."

Иначе изгледа Тиаго СИлва им кажал на Барселона дека би сакал да дојде!
А извори од клубот велат дека не е вистина веста дека ќе ги прегледале понудите за Тиаго.

Тоа е тоа...

Xavi: "We've set the bar so high the last years, that even winning the Liga doesn't seem enough for some."

Иначе изгледа Тиаго СИлва им кажал на Барселона дека би сакал да дојде!
А извори од клубот велат дека не е вистина веста дека ќе ги прегледале понудите за Тиаго.

Чави изгледа веќе заборави што се случи во полуфиналето на ЛШ. Никој не вика дека Ла Лига не е доволно, ама да сите очекуваат повеќе од срамен пораз со 7 примени голови и без ниедна сериозна шанса во двата натпревари.

Поранешниве кои играле во Барса ме разочаруваат со вакви работи
Frans Hoek (ex-goalkeeping coach Barcelona): "For me, Reina is the goalkeeper who'd fit in best at Barça. He knows the club inside out."

Тоа што ја познава Барса внатре, не го прави под дифолт добар голман и не заслужува да биде дел од тимот. По секоја цена се инсистира на Реина, а релно не вреди за ништо.

Поранешниве кои играле во Барса ме разочаруваат со вакви работи
Frans Hoek (ex-goalkeeping coach Barcelona): "For me, Reina is the goalkeeper who'd fit in best at Barça. He knows the club inside out."

Тоа што ја познава Барса внатре, не го прави под дифолт добар голман и не заслужува да биде дел од тимот. По секоја цена се инсистира на Реина, а релно не вреди за ништо.
Кловнот Реина само во ова е подобар од Валдес

Абе го заборавивте АФЕЛАЈ,а ? Никој не го збори тука гледам, a искрено мислам дека може да биде добро појачување за другата сезона... :)

Se spekulira deka ke bide gotovo deneska so Nejmar,nekade okolu 60 M ...Ako e tolku cenata,ondak se cudam od kade pari za nov golman i T.Silva ili Humels za 40 M .....

Абе го заборавивте АФЕЛАЈ,а ? Никој не го збори тука гледам, a искрено мислам дека може да биде добро појачување за другата сезона... :)
Пред неколку дена имаше изјава и од Афелај и од Куенка. Не сакаат да се вратат во Барса. Задоволни се каде што се сега. И така Тито нема да ги игра, не гледам зошто би грееле клупа. Подобро нека стекнуваат искуство.
BarcaNamul
Се шпекулира дека Виљаш Боаш имал средба со Виља. Денеска агентот изјави дека ако си оди Виља ќе оди надвор од Шпанија. Валдес си оди дефинитивно летово. ПСЖ е заинтересиран за Абидал. Ете од нив тројца пари за трансфери. Мислам дека трансферот на Нејмар ќе се плати на рати. Нема одма да се дадат 50-60 милиони.

Ако го продадат Абидал против негова волја, на управата да им се случи полошо од неговата болест!

Се преговара за Нејмар, нашиве сакаат што побргу да се договорат и да го затворат овој случај:
1368792029175.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom