- Член од
- 5 април 2012
- Мислења
- 8.152
- Поени од реакции
- 8.946
До 35 бе, сега е 33. Он кажа дека ќе играе у Бразил значи не размислува за пензија, а секако он е прв избор за клучните утакмициDa,a Xavi ke igra do 37 godini![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
До 35 бе, сега е 33. Он кажа дека ќе играе у Бразил значи не размислува за пензија, а секако он е прв избор за клучните утакмициDa,a Xavi ke igra do 37 godini![]()
Abe toj moze da trca ako saka do 40 godini,ama rabotava e deka tolku e od nego,odnosno uste od minatata sezona se vide deka e istrosen....До 35 бе, сега е 33. Он кажа дека ќе играе у Бразил значи не размислува за пензија, а секако он е прв избор за клучните утакмици
ЊетКога веќе се збори за напаѓач во Барса да си го земем ние Фернандо Торес,тој иако е тапа е прв играч кој освоил Europa League,Champions League,World Cup и European Championship.Можда ќе се вклопи.
Тоа е тоа...
Xavi: "We've set the bar so high the last years, that even winning the Liga doesn't seem enough for some."
Иначе изгледа Тиаго СИлва им кажал на Барселона дека би сакал да дојде!
А извори од клубот велат дека не е вистина веста дека ќе ги прегледале понудите за Тиаго.
Кловнот Реина само во ова е подобар од ВалдесПоранешниве кои играле во Барса ме разочаруваат со вакви работи
Frans Hoek (ex-goalkeeping coach Barcelona): "For me, Reina is the goalkeeper who'd fit in best at Barça. He knows the club inside out."
Тоа што ја познава Барса внатре, не го прави под дифолт добар голман и не заслужува да биде дел од тимот. По секоја цена се инсистира на Реина, а релно не вреди за ништо.
Пред неколку дена имаше изјава и од Афелај и од Куенка. Не сакаат да се вратат во Барса. Задоволни се каде што се сега. И така Тито нема да ги игра, не гледам зошто би грееле клупа. Подобро нека стекнуваат искуство.Абе го заборавивте АФЕЛАЈ,а ? Никој не го збори тука гледам, a искрено мислам дека може да биде добро појачување за другата сезона...![]()