Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Замислете како му е на возачот, 2 часа со таква брзина да се вози:eek:

se gleda razlikata so i bez messi:)
Малку поинаков агол
766829339.gif

Тељо добива комплименти дека потсетува на Анри. Мислам дека постепено добиваме квалитетен играч. Секоја чест, дечкото се развива а тоа го потврди и Пепе Мел кој бара од Дел Боске да го земе за репрезентација.

Вистина дека Тељо е квалитетен играч, но за да стигне до Анри треба да јаде уште многу лебој.
--- надополнето: 13 мај 2013 во 19:10 ---
se gleda razlikata so i bez messi:)
Малку поинаков агол
766829339.gif

Тељо добива комплименти дека потсетува на Анри. Мислам дека постепено добиваме квалитетен играч. Секоја чест, дечкото се развива а тоа го потврди и Пепе Мел кој бара од Дел Боске да го земе за репрезентација.

Вистина дека Тељо е квалитетен играч, но за да стигне до Анри треба да јаде уште многу лебој.

TheFear дефинитивно, мора да се докажува уште. Потсетува на него, и исти е како него, има разлика. :)

И јас го имам детето во мене, ама денеска Пике и Пујол ме надминаа. Какви глупости правеа не се нормални. :pos:
Неколку работи:
Деулофеу, потпишал нов договор за наредниве 4 год со откупна клаузула од 35милиони евра.
Влијателни новинари на твитер го објавуаат следново, најверојатно со Нејмар е готово
Reports Circulating that Barcelona have signed Neymar - will be officially announced at start of the Confederations Cup in june

Уште една вест. Истиве овие велат дека се преговара со агентот на Тер Штеген, и дека работите одат во корист на Барса.
Останува да видиме што ќе биде. :)

За мене лично најголемо изненадување ќе биде ако донесат некој друг голман освен Реина...

И јас го имам детето во мене, ама денеска Пике и Пујол ме надминаа. Какви глупости правеа не се нормални. :pos:
Неколку работи:
Деулофеу, потпишал нов договор за наредниве 4 год со откупна клаузула од 35милиони евра.
Влијателни новинари на твитер го објавуаат следново, најверојатно со Нејмар е готово
Reports Circulating that Barcelona have signed Neymar - will be officially announced at start of the Confederations Cup in june

Уште една вест. Истиве овие велат дека се преговара со агентот на Тер Штеген, и дека работите одат во корист на Барса.
Добро звучи ова :)...Уште некоја убава вест за некој добар стопер, и ќе биде супер :D

Добро звучи ова :)...Уште некоја убава вест за некој добар стопер, и ќе биде супер :D
На таа позиција, највеќе се шпекулира со Силва и Хумелс. Ништо нема конкретно.

На таа позиција, највеќе се шпекулира со Силва и Хумелс. Ништо нема конкретно.
Да да знам, ги следам вестите редовно, само ме мрзеше да им ги пишувам имињата па така пишав неодредено :D

Неколку работи:

Ај ако можеш кажи кој вреди и кој е веродостоен да се следи на твитер за вакви трансфер вести за барса?

New tests this morning have shown that Messi has a thigh muscle injury, he is expected to be out for two to three weeks

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom