Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.857
- Поени од реакции
- 23.302
Ајде, тргнаа! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
se gleda razlikata so i bez messi![]()
Малку поинаков агол
![]()
Тељо добива комплименти дека потсетува на Анри. Мислам дека постепено добиваме квалитетен играч. Секоја чест, дечкото се развива а тоа го потврди и Пепе Мел кој бара од Дел Боске да го земе за репрезентација.
se gleda razlikata so i bez messi![]()
Малку поинаков агол
![]()
Тељо добива комплименти дека потсетува на Анри. Мислам дека постепено добиваме квалитетен играч. Секоја чест, дечкото се развива а тоа го потврди и Пепе Мел кој бара од Дел Боске да го земе за репрезентација.
Добро звучи оваИ јас го имам детето во мене, ама денеска Пике и Пујол ме надминаа. Какви глупости правеа не се нормални.
Неколку работи:
Деулофеу, потпишал нов договор за наредниве 4 год со откупна клаузула од 35милиони евра.
Влијателни новинари на твитер го објавуаат следново, најверојатно со Нејмар е готово
Reports Circulating that Barcelona have signed Neymar - will be officially announced at start of the Confederations Cup in june
Уште една вест. Истиве овие велат дека се преговара со агентот на Тер Штеген, и дека работите одат во корист на Барса.
Останува да видиме што ќе биде.![]()
На таа позиција, највеќе се шпекулира со Силва и Хумелс. Ништо нема конкретно.Добро звучи ова...Уште некоја убава вест за некој добар стопер, и ќе биде супер
![]()
Да да знам, ги следам вестите редовно, само ме мрзеше да им ги пишувам имињата па така пишав неодреденоНа таа позиција, највеќе се шпекулира со Силва и Хумелс. Ништо нема конкретно.
Ај ако можеш кажи кој вреди и кој е веродостоен да се следи на твитер за вакви трансфер вести за барса?И јас го имам детето во мене, ама денеска Пике и Пујол ме надминаа. Какви глупости правеа не се нормални.
Неколку работи:
Деулофеу, потпишал нов договор за наредниве 4 год со откупна клаузула од 35милиони евра.
Влијателни новинари на твитер го објавуаат следново, најверојатно со Нејмар е готово
Reports Circulating that Barcelona have signed Neymar - will be officially announced at start of the Confederations Cup in june
Уште една вест. Истиве овие велат дека се преговара со агентот на Тер Штеген, и дека работите одат во корист на Барса.
Останува да видиме што ќе биде.![]()
Ај ако можеш кажи кој вреди и кој е веродостоен да се следи на твитер за вакви трансфер вести за барса?