Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Messi&Villa :drk::drk::drk::drk::drk:
Buskets gubi topki i za predhodniot mec protiv Milan.....
Fabregas izguben,mizeren,ne e siguren vo sebe...
Alves vo kakva forma e :cuc:

Факт е дека играме на влажна трева ама тој со прскалките го потопил теренов нашиве се утепаа од лизгање. :ROFLMAO:
Виља даде гол, доби овации од цел Камп. :cuc:
18 гола на 18 натпревари по ред. Лео Месииииии !!!
Фризурата на Алвес. :pos:
Тесните шорцеви на Санчез. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Маске во одбрана = Харлем шејк.

Броеше некој колку пати се лизна Меси? Иначе ептен лежерно ја играат утакмицата. Уште гол/два до крај и толку, доста е.

Факт е дека играме на влажна трева ама тој со прскалките го потопил теренов нашиве се утепаа од лизгање. :ROFLMAO:
Виља даде гол, доби овации од цел Камп. :cuc:
18 гола на 18 натпревари по ред. Лео Месииииии !!!
Фризурата на Алвес. :pos:
Тесните шорцеви на Санчез. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Маске во одбрана = Харлем шејк.
па и уште ги крева самиот погоре :pos:

Алексис пичка ти матер неспособна не можам да го сварам веќе, едноставно не можам :mad:

Ремек Дело !
746134392.gif

дали некогаш ќе дочекаме да слушниме од публиката - алексис! алексис! алексис! алексис! !?

Замисли некоја екипа во напад да ги има Алексис и Торес.
Ох трагедијо чилеанска.

Добра работа е тоа што Виља игра прекрасно.Лошо е тоа што Алексис е за никаде а одбранава швајцарско сирење....

Отиде да го проигра Меси за да дојде до хет-трик иначе можеше да шутне комотно. Ама тоа одбиеното мора да го реализира, мора да го поправи тоа. Иначе за дриблање, покривање назад е супер. Малку само фали да се среди Санчез.

Меси и Виља како да играат секој викенд. Ќејф ми е што конечно Виља добива шанса, Фабрегас каков пад во форма има не ми се верува.

едит

barcastuff@barcastuff
Official: Adriano has a thigh muscle injury and is expected to be out for 4 to 6 weeks #fcblive :facepalm:

Mora da se pofalat Alves i Villa... i Tiago mnogu mi se sviga covece, koj stil go ima... a kolku sakam da e tocna informacijata deka Inter go dogovoril Sancez :D
Fabregas se gubi, drugata godina ako dojde Nejmar pocesto ke go gledame na klupa na golemite natprevari koa ke igra Xavi inaku samo u prvenstvoto i vo kupot ke igra... Villa nesmee da si odi isto Alves poso gledam se spomnuva... kako ne se spomne za Maskerano i za Pedro nesto :D

odbranata do prva i ke bide svajcarsko sirenje:)
inaku mnogu podobar napad imame so messi villa sances,od kolku so messi villa pedro:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom