Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Бегај, ќе те распарчат кучињата :LOL:

di-KNM0.gif

Иначе еве една анализа од Алас. Сите знаеме какви анализи прави човекот затоа вреди да се гледа и чита :)

Ете што вели:

In this video, we see Alexis Sanchez’s most important qualities: an amazing workrate to win the ball back; off-the-ball intelligence and hustle to get open immediately afterwards; and an unfortunate lack of confidence in front of goal. A wasted opportunity, but an opportunity that was only created by Alexis’s hard work and awareness.

Треба само да му ја вратат самодовербата, нека работат со психолози, со што сакаат само треба да му се помогне. А ако не бидне и тогаш ништо тогаш нека го продадат.
Јас после два дена пак продолжувам да го подржам Алексис и верувам дека ќе успее. Но да видиме... :D

The full squad which travels to Milan is as follows: Valdés, Pinto, Dani Alves, Piqué, Fabregas, Puyol, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Mascherano, Bartra, Sergio, Pedro, Jordi Alba, Montoya, Song, Tello and Oier.

Само без Виља и без Адријано.

Валдес​
Алвеш - Пиќе - Пујол - Алба​
Фабрегас - Бускетс - Иниеста​
Педро - Меси - Тељо​
Немора да се форсира Чави ако не е доволно спремен, плус не е некоја тешка утакмица :D

Валдес​
Дани----Пујол----Пике----Алба​
Бускетс​
Чави----Фабрегас​
Педро----Меси----Иниеста​
Ја би типувал на овој состав... би сакал Виља да е спремен па да можеше да игра Иниеста на местото на Цеск а Виља во нападот, сепак тој е играч кој обожава големи натпревари.​
п.с​
64538_568598709847016_1931020157_n.jpg
:D

^ Знам дека останале во Барселона затоа алудирав на тоа дека би било супер ако беше спремен Виља

Читам нешто дека Абидал е спремен за игра и ќе можел да настапи против Севиља викендот :vozbud:

Иначе сонував како на Сан Сиро крајниот резултат беше 0-0,црвен за Меси и Пујол :place: а на Кампот резултатот беше 4-1 или 5-1 :D

Хмм.. :cautious:

Goals:
Pedro 5 goals in la liga, 0 in CL
Alexis 1 goal in la liga, 1 in CL

Assists:
Pedro 5 in la liga, 1 in CL
Alexis 3 in la liga, 1 in CL

Key passes:
Pedro 0.7 per game in la liga, 0.8 in CL
Alexis 1.3 in la liga, 1 in CL

Playing time:
Pedro 1743 minutes in la liga, 435 in CL
Alexis 893 in la liga, 272 in CL

Да му правеа на Педро толку шанси колку и на Alexshit...ја гледаме Барса секој викенд и во ЛШ, не сме ќорави да видиме дека типов промашува по 5 убави шанси на утакмица.

Да промашува, ама сепак работи многу. Трча, отвара простор, се враќа во дефанзива. Само му треба самодоверба. Ете и во шанси знае да влегува ама финишингот му е гомна.

„Сулеј Мунтари или Метју Фламини ќе бидат чувари на Меси“, заклучи Берлускони.

Баш да го видиме и тоа чудо...

Just for the record, незнам дали изјавата е вистинска или е измислена од некои новинари али ми се виде интересна:icon_lol:

Леле Фламини:pos:
Ај Мунтари и така и така, црно е ќе трча, ама Фламини бе:pos:

Леле Фламини:pos:
Ај Мунтари и така и така, црно е ќе трча, ама Фламини бе:pos:
фламини не ни повикан...се повреди...така да Суљо сам ќе трча по меси...до 30 мин црвен картон не му бега :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom