P
pepito*
Гостин
Се има самоповредено Фламини гарант после изјавата на Берлускони.фламини не ни повикан...се повреди...така да Суљо сам ќе трча по меси...до 30 мин црвен картон не му бега![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се има самоповредено Фламини гарант после изјавата на Берлускони.фламини не ни повикан...се повреди...така да Суљо сам ќе трча по меси...до 30 мин црвен картон не му бега![]()
јбг....фламини не е НестаСе има самоповредено Фламини гарант после изјавата на Берлускони.![]()
не и он се повредил денес на тренинг...А Ночерино нема да им игра?
Формацијата се знае,почетниот состав се знае,само да се искористат шансите и посигурно во одбрана....Да не налетуваме ко лани со Челзи ако ни играт бункер игра (мада не верувам),и така да примаме гол со еден удар вгол...Мора паметтно да играме и со голема концентрација....
Нерешено со постигнати голови и завршена работа....
Ако ги гледаме составите и формата на двата тима,вечер треба да се случи истото сценарио од Арсенал-Баерн,но сепак една грешка може да смени се.Така да,нерешено со постигнати голови за мене е доволно.Какво нерешено какви голови..
Се што не е победа против овој тим на милан = неуспех.
Најјакиот состав што можеше да се извади.....Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Pique Puyol Alba - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Iniesta