Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е,наместо да биде 2:0 примивме гол и заврши 1:1
Добро игравме посебно одбаната која беше на ниво,додека пак нападот не беше нешто посебно.Меси изигра под негово ниво и мислам дека ова му беше најслабата утакмица оваа година.Според мене еден од најдобрите денес беше Бускетс кој играше најстабилно и најсмирено и помогна ептен многу во одбраната.
Сепак извлековме добар резултат и на 30ти се надевам дека ќе ги бушиме многу јако![]()
Овој дечко ме воодушевува. Игра со голема пожртвуваност. Денеска колку топки скрати со таа брзина негова секоја чест. Само не знам што им беше на Реал фората да пуштаат топки на таа негова страна.Има време до 30-ти, само да ни бидат сите здрави!
Бускетс одигра добро, но и Алвес беше еден од најдобрите заедно со Пике!
Последните 10 минути Алба немаше душа веќе!
Немојте го заборавите учинокот на Педро од 2009 кога веќе плукате по него сега... (не важи за сите ова, за тие што го имаа плукано погоре да не набројувам поточно)
Пред тебе некој имаше пишано Педро нека умре... За критикување секако не е проблем, се случува ете ама нема потреба некој до толку ... Направивте како да отишол во Реал и да ни дал 3 гола и да ни се смеел во фаца... Како божем он сакал да утне и така да игра... Ете се случува...Не плукав по Педро, ама и да се критикува нема зошто да го браниш. Тоа што направил во 2009 секоја чест ама ние зборуваме за овој натпревар.
Кога сме кај Педро првите 15-20 минути кога Мадрид правеа притисок Педро речиси секогаш кога ќе ја примеше топката на нашата половина ја губеше, паѓаше, на момент ми изгледаше како Алексис лизгачот! Потоа Педро го направи своето отвараше простор ама таа шанса не смееше да се промаши, не само Педро туку и Алба и Фабрегас имаа одлични шанси.
Тоа е тоа...немавме среќа да го зголемиме водството за мирна глава!
Кога се игра вторава утакмица, ја врска немам, нешто Реал барале одложување што бидна со тоа ?