Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
добро игра Мадрид, не напикаа да си правиме пасови у нашава половина, и секоја пресечена топка е шанса за нив. Треба да се проба со долги пасови од Чави и Цеск, вака не ја бива , мора да ја вадиме топката од нашата половина....

Ne razbiram zosto ne sutiraat od 10 metra i kako moze Alba da sutira taka,profesionalec si be aloooooo....

Чави двапати ја губи топката и тоа опасно!

Чави е изнервиран до даска за двете промашени шанси.

Слабо ептен...овие се груби до даска, а судијата им дозволува. Тешко да дадеме гол.

Моментално немаме лева страна. Жорди Алба е вратен назад слабо истрчува напред а и добро сече на Реал топки ни користи брзината негова. Премногу се форсира напад преку Дани. Средината некако е угушена, Фабре како да ми е вишок таму. Мора да се подобри напад и да се развлече игра и на лево повеќе.

EVE GO BE !!!
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 22:14 ---
eden gol primat i tolku od igrata na Real, sea ke ima uste eden i kraj...:D

Знаев дека ќе примиме гол. На сите тие шанси кои ги имавме тоа е тоа непишано фудбалско правило мора да падне гол. Ваков Реал без Рамос и Пепе со тапа форма на Бензема мораше да го добиеме со шансите на Фабре и Педро, лагано на Кампот ќе одигравме. Пинто закасни со одбрана и факт е дека уште го има проблемот со враќање на топка, а против Реал го фаќа паника уште повеќе.
Секоја чест за одбраната денеска беа топ.

Колку контри упропастивме страшно ... Педро со топката у голот да не сакаше да влезе....

Ако го затворат Меси толку е од голови, ретардиве што се не промашија. Наместо 5-0 на крај 1-1...ретардињос.

e vakva odbrana se barat 10/10 izigraja posebno Pique, ama glup gol primivme to e .. na kampot ke gi dokrjacime
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 23:00 ---
e vakva odbrana se barat 10/10 izigraja posebno Pique, ama glup gol primivme to e .. na kampot ke gi dokrjacime

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom