Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па и не мора да значи. Меси е all around и ако дојде Љоренте ќе го гледаме на сите можни позиции во нападот.И овака Меси автоматски оди на крило, а Меси е најдобар кога е централен.
Што знам оваа игра на Барса не треба да се игра со таков напаѓач, не дека Пеп не го воигра Ибра, се гледаше дека Ибра го мрзи, неможе да трча цело време напред-назад он, таквите како него сакаат да се зацеменираат на 10-11 метри и да чекаат топка некој да им даде.
Ако некој класичен шпиц играч би можел да се вклопи кај нас (малку од малку) тоа се Фалкао или Торес.
Е сега првиов нема шанси да дојде во Барса, а за вториов да не ни почнувам да зборувам.
Мене пак ми е рано да правам разлика помеѓу Барса на Пеп и Барса на Тито. Верував во Пеп, верувам и во Тито. Во досегашните натпревари си работи супер и со ротации и во однос на менаџирање на егото на ѕвезди какви што ги има Барса и со новинарите на прес. Но останува Тито да видам како ќе се снајде кога ќе дојдат големите натпревари каде притисокот ќе биде многу поголем. Во ЛШ во нокаут фаза па дај боже и во финалето. Не дека го потценувам но сепак треба да дојде и тој период и да го видиме на дело Тито.
Во однос на Куенка некој бара да оди на позајмица или со клаузула да го продадат. Тоа за мене е глупост и нефер потег. Дечкото има долго време повреда не би сакал управата да се однесува со него како со Афелај.