Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
hamuqe7y.jpg

наредна утакмица очекувајте го валдес на клупа :icon_lol:

Го шитнавме дресов толку беше. :tapp:
Ова со фондацијата беше како некоја мудро изменаџирана преодна фаза. Колку што можев да разберам уште коа потпишаа во договорот имало каузула да може да се случи ова, се разбира за малку повеќе пари.
Мене не ми пречи ова, помина времето кога 30-40м по сезона од спонзор можеше да се отфлат. Можеби не даваат многу пари за трансфери затоа пак Барца има најголеми трошоци за плати од сите екипи во европа!

глупости е ова со терање инат со спонзориве... земај пари таму и ќути..
цел свет зема пари само ние нешо изиграваме :D

Ова со фондацијата беше како некоја мудро изменаџирана преодна фаза. Колку што можев да разберам уште коа потпишаа во договорот имало каузула да може да се случи ова, се разбира за малку повеќе пари.
Мене не ми пречи ова, помина времето кога 30-40м по сезона од спонзор можеше да се отфлат. Можеби не даваат многу пари за трансфери затоа пак Барца има најголеми трошоци за плати од сите екипи во европа!
За ова со спонзор на дрес паметам дека имаше големи разидување помеѓу тие конзервативни страни на Барса и Лапорта од една страна а од друга либералните на Росељ и фала богу сегашниов во моементов е помоќен па под притисок демек на економската криза ама и со кампања во медиуми успеа да ја добие битката. Мене ми смета, знам дека е исплатливно економски и се, ама Барса е бренд нема што да шитка рекламен простор.

Mene pak ne mi preci,sve sto se pravi za dobroto na ekonimijata na klubot e super.Sepak ova e moderno vreme i mora da rabotis so sponzori,inaku loso e.

Утре има да ве растртиме на кампот..ионака не ви треба утакмицата таман првиот пораз оваа сезона од Бенфика ќе ви биди..
Кардозо>Меси:unsure:

Утре има да ве растртиме на кампот..ионака не ви треба утакмицата таман првиот пораз оваа сезона од Бенфика ќе ви биди..
Кардозо>Меси:unsure:
Хахахаха :pos:
23:26 време за спиење ...
Очекувај 2 од Меси , 1 од Тиаго и 1 од Делуфеу. ;)

Ни се спрема јако 1/8 финале. Реално Арсенал, Милан, Јуве, Порто и Галатасарај треба да ги очекуваме ама може Челзи, Шахтјор и Баерн да се приклучат.

Реал ги имаат ПСЖ, Шалке, Шахтјор/Јуве, Баерн и Јунајтед како опции. Со тоа што ако Баерн заврши втор во група им остануваат четири опции од кои само Јунајтед ќе им претставува посериозна пречка.

Утре да ги победиме Португалците и да им помогнеме на браќата од Шкотска да влезат во 1/8 финалето.

Заслужија браќата да одат понатаму, имаат игра и фантастични фанови.

Дечки...можен состав утре ?(Повикани кој се де)
Планирам чисто онака 5+ да ја играм затоа :)

Дечки...можен состав утре ?(Повикани кој се де)
Планирам чисто онака 5+ да ја играм затоа :)
Valdes, Pinto, Montoya, Pique, Sergi Gomez, Puyol, Planas, Adriano, Busquets, Song, Dos Santos, Sergi Roberto, Thiago, Rafinha, Messi, Villa, Deulofeu, Tello

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom