Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Забележавте ли дека во тие неколку наврати кога ја поминаа половината, Спартак креираше прилично добри шанси за гол. Очигледно е зошто на секој натпревар примаме барем по 2 гола. Се надевам дека денес ќе останеме на 0. Како и да е, Меси и компанија напред, растураат
На Меси му требаат 6 голови во следните 8 натпревари да го израмни или да го сруши рекордот на Милер?
So Zaragoza sabotata igraa podobro i poubavi akcii imaa....Овај натпревар е можеби најдобриот оваа сезона на Барселона од кога го имам гледано..се оди по перфекција...и нормално бидејќи јас не ја пишав и затоа вака играат инаку сега со Леванте сабота кога ќе ја играм двојка два паса нема да сврзат
Иниеста како ги зашева горе кај корнер знаменцето![]()
Според El Mundo Deportivo,Пеп треба да реши помеѓу Озил и Маскерано.
Со Озил веќе се е договорено само се чека на АМИНОТ на Пеп,а за Маскерано се вели дека кошта половина од цената на Фабрегас.
Според мене тоа е тежок избор,двајца прекрасни фудбалери но се различен тип на играчи.
Јас повеќе би сакал да го земеме Озил,но попрактичен би бил Маскерано![]()
abe kaj vi e Ozil?
da se posmeam malce na glupostive so gi imate pisuvano
![]()
Ќе ни пуштат,ги мразат белитеНека ни е честито пласманот понатаму. Деветта година по ред обезбедуваме пласман во 1/8 финале, а шеста година по ред, како првопласирани во групата.
Наредна станица: Тешко гостување кај Леванте.
Наместо да читаш стари објави во фан клуб Барса иди направи некоја друга елка-формација на Реал ... Ќе им помогнеш многу, таман го имаш Озил во тим, може да ти послужи како лампион.abe kaj vi e Ozil?
da se posmeam malce na glupostive so gi imate pisuvano
![]()
A Raul ima izigrano dvojno poveke meca od MessiНикој не спомна вчера дека Меси со двата гола се искачи на второто место на вечната листа на најдобри стрелци у ЛШ со 56 гола на само 25 години, прв е Раул со 71 гол... Ништо, ќе го збрише и него наредната сезона.![]()