Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Забележавте ли дека во тие неколку наврати кога ја поминаа половината, Спартак креираше прилично добри шанси за гол. Очигледно е зошто на секој натпревар примаме барем по 2 гола. Се надевам дека денес ќе останеме на 0. Како и да е, Меси и компанија напред, растураат

Стандард е тоа сезонава, секој напад на протвиникот е потенцијална опасност за гол. Некако немаме цврстина и координираност во задната линија.

На Меси му требаат 6 голови во следните 8 натпревари да го израмни или да го сруши рекордот на Милер?

На Меси му требаат 6 голови во следните 8 натпревари да го израмни или да го сруши рекордот на Милер?

Да го сруши ваљда,80 има со вечерашните 2 а Милер има 85 :)

Овај натпревар е можеби најдобриот оваа сезона на Барселона од кога го имам гледано..се оди по перфекција...и нормално бидејќи јас не ја пишав и затоа вака играат инаку сега со Леванте сабота кога ќе ја играм двојка два паса нема да сврзат:facepalm:

Иниеста како ги зашева горе кај корнер знаменцето:cuc:
So Zaragoza sabotata igraa podobro i poubavi akcii imaa....
p.s: Kazi kolku ke dobies od livceto,ke ti platam jas pa ne pisi ja Barsa:)

Според El Mundo Deportivo,Пеп треба да реши помеѓу Озил и Маскерано.

Со Озил веќе се е договорено само се чека на АМИНОТ на Пеп,а за Маскерано се вели дека кошта половина од цената на Фабрегас.

Според мене тоа е тежок избор,двајца прекрасни фудбалери но се различен тип на играчи.

Јас повеќе би сакал да го земеме Озил,но попрактичен би бил Маскерано :)
:pos::pos::pos: abe kaj vi e Ozil? :pos: da se posmeam malce na glupostive so gi imate pisuvano :pos:

:pos::pos::pos: abe kaj vi e Ozil? :pos: da se posmeam malce na glupostive so gi imate pisuvano :pos:

001fe7220e5811e2aeda22000a1de2e0_7.jpg

Нека ни е честито пласманот понатаму. Деветта година по ред обезбедуваме пласман во 1/8 финале, а шеста година по ред, како првопласирани во групата.
Наредна станица: Тешко гостување кај Леванте.

Нека ни е честито пласманот понатаму. Деветта година по ред обезбедуваме пласман во 1/8 финале, а шеста година по ред, како првопласирани во групата.
Наредна станица: Тешко гостување кај Леванте.
Ќе ни пуштат,ги мразат белите:cool:

Не знам дали го гледавте видеово, ако не еве ви прилика. Што носат играчите на Барса против студот во Москва

Снемувам веќе зборови за Иниеста и Меси.

Наместо да читаш стари објави во фан клуб Барса иди направи некоја друга елка-формација на Реал ... Ќе им помогнеш многу, таман го имаш Озил во тим, може да ти послужи како лампион. (y)

Никој не спомна вчера дека Меси со двата гола се искачи на второто место на вечната листа на најдобри стрелци у ЛШ со 56 гола на само 25 години, прв е Раул со 71 гол... Ништо, ќе го збрише и него наредната сезона. :)

Никој не спомна вчера дека Меси со двата гола се искачи на второто место на вечната листа на најдобри стрелци у ЛШ со 56 гола на само 25 години, прв е Раул со 71 гол... Ништо, ќе го збрише и него наредната сезона. :)
A Raul ima izigrano dvojno poveke meca od Messi :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom