Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Се знаеше кој беше главен и тогаш, ТИТО.Зашто Мурињо му го пикна прстот во око на Тито не на Пеп.Тито беше главен само во позадина :нинџ:
Шала на страна многу ме натажи овој говоров на ПЕП,никогаш нема да најдеме човек како него кој ке ја води БАРСА на таков начин.Се надевам дека еден ден ке ни се врати(y)
Respect i za TITO

Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Iniesta

Иниеста лево крило или со Цеск како лажна деветка ?

Стандард играме тешко на гостувањата во Русија, али од друга страна немаме ни еден пораз, неколку нерешени и само една победа.

Како и да е, тежок натпревар не очекува во Москва, температурата ќе биде негде околу 0 степени.

Dobra zamisla od strana na Tito za neigraneto na Pujol,znaeme kakov e terenot i uslovite za igra pa taka mozno e povreda na igracite.....

Кој фудбал го играат овие Барса значи свака част.
Чави и Меси се перфекција.

Messi covece,od sekoja topka kreira sansa za gol......
Pedro dusa ostava na teren,bravo...
Pocnavme da sutirame od daleku,arno ni se pisuva :)
Dani-Messi tiki-taka:D
Izgleda ke pomineme polesno od sto se gledase....

Овај натпревар е можеби најдобриот оваа сезона на Барселона од кога го имам гледано..се оди по перфекција...и нормално бидејќи јас не ја пишав и затоа вака играат инаку сега со Леванте сабота кога ќе ја играм двојка два паса нема да сврзат:facepalm:

Иниеста како ги зашева горе кај корнер знаменцето:cuc:

Забележавте ли дека во тие неколку наврати кога ја поминаа половината, Спартак креираше прилично добри шанси за гол. Очигледно е зошто на секој натпревар примаме барем по 2 гола. Се надевам дека денес ќе останеме на 0. Како и да е, Меси и компанија напред, растураат

Далеку полесно од очекувањата.
Иниеста што им направи кај корнер знаменцето... :drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom