Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Верувам дека на сите ни недостигаат токму тие спринтови и дриблинзи од Меси .
Кога игра во центарот на нападот е многу поефикасен дава повеќе голови , меѓутоа мора да признаеме дека беше далеку поинтересен за гледање кога играше по десната страна и ги имаше тие соло продори .

Се навикнавме на страшно добра игра пред 3-4 години, сега дури и оваа игра ни е слаба......
Не разгалија јебига!

Sto e rabotava so messi i villa? Pak nekoja raspravija imale,ne e dobra rabotava :unsure:

Cess Fabregas' girlfriend Daniella is pregnant. The couple's first child, a girl, is expected to be born in the spring of next year.

Изгледа во Масиа ги учат без кондоми да работат . Сите оваа година по едно дете :icon_mrgr:

--- надополнето: 8 ноември 2012 во 23:37 ---
Sto e rabotava so messi i villa? Pak nekoja raspravija imale,ne e dobra rabotava :unsure:
Изворот е Мадридски AS така да немора да значи дека е вистина ова , може е само обид за дестабилизација во соблекувалната на Барса

305662_508561369165201_1309728305_n.jpg

Селтик:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Чави - креативност = 0

Ахахахахах.... Acid дај клај некое ново смајли... Овие постоечкиве сите се малку за да ја опишат мојата реакција. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Epa ajde smesko kazi mi vcera kakva kreativnost imase Xavi ? Osven vrteneto na topkata kakva druga rabota napravi ? Da ne opomenam deka vtoriot gol padna od nego koj sakase so finta da ja stopira topkata no ne e vazno toa....Dali dade nekoja vistinska topka/asistencija za gol kako sto toa go pravese na sekoj mec po 2-3 pati pred 2 sezoni ili samo pravese krugovi zaedno so Iniesta nati go daj mi go ? Te molam,ne pagaj na nivo na dete.Xavi mora da pocne da dava riskantni pasovi,pomegu 2-3 protivnicki odbrani ili pak dolgi topki pozadi odbranata.A ne samo setane na topkata levo do Sancez ili desno do Pedro....Te molam bidi malce realen za vcerasniot mec....Osven Messi nikoj drug ne se obiduvase i kako da mu bese seedno dali ke pobedat ili ne.....E takvi topki dava Messi na sekoj mec po 2-3 pati.....Ne velam deka Xavi ne moze,no ne se obiduva ova sezona.....

Ako gledame taka niti Messi gi nema predpoznatlivite sprintovi, koga gi pominuvase protivnicite ko na sala
Gi nema,zatoa sto stalno e vo krug so 3 protivnici,no zatoa drugite imaat prostor da pravat nesto poveke.

Како брзо заборавате дека Чави игра топ 4 напорни сезони. Како кога Чави беше дел од тимот кој освои се беше ок а сега една не ја изиграл како што треба и одма Чави не е тој истиот. Луѓе се пред се, ќе имаат ненормално јаки утакмици ама некогаш и ќе потфрлат, ќе бидат и во форма ама некогаш ќе паднат и ќе се борат да се вратат во форма. Чави има километри во нозете повеќе од сите ние заедно кои пишуваме во фан клубов, но Чави има и години. Проблемот кој сите го имаме е тоа што Барса постави високи критериуми. Ние секогаш сакаме и очекуваме да победува и во Ла Лига и во Лига на Шампиони и во Куповите со петарда, епа нема секогаш:)

само ми е жал што немам моќ да им ги одземам компјутерите на овие клинциве што серат за чави.
ај бе уживајте малку да го ебам..
изгубивме...супер,фудбалот повторно станува интересен

Barca had highest possession in history

According to the UEFA Barca have had the ball 89% of the playing time, 97% in the second part.
Celtic have only enjoyed the ball for 6 minutes and 51 seconds in the entire match, 47 seconds into the second half.

Montoya dobi povik od A selekciajata na Spanija, ima moznost da debitira na prijatelskata protiv Panama.

Poleka poleka se vraka i kapitenot,utre ke vezbal zaedno so timot i imal mali sansi da zaigra protiv Majorka....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom