Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Дани : Додека Меси игра фудбал, златната топка нема смисла .... ЦАР !!!
--- надополнето: 9 ноември 2012 во 17:38 ---
Иначе со Мајорка играме во недела , а терминот е страшен 17:50 ....

критиките за Чави не се воопшто реални, а богами и за Дани ....

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
^ За Дани се и те како реални критиките, уште од лани почна да му паѓа формата, а годинава е катастрофален и во одбрана и во напад. Нека ти текне само кој ни беше прв асистент пред две сезони. :)
Страшен допринос имаше Дани во играта на Барса, нешто што не е случај периодов.

^ За Дани се и те како реални критиките, уште од лани почна да му паѓа формата, а годинава е катастрофален и во одбрана и во напад. Нека ти текне само кој ни беше прв асистент пред две сезони. :)
Страшен допринос имаше Дани во играта на Барса, нешто што не е случај периодов.

Даниел Алвес може има пад во формата, ама далеко од тоа дека нема допринос во играта на Барселона .... Точно е дека тој може многу повеќе од игрите прикажани годинава, ама не верувам во оној ,, бразилски вирус " бидејќи Дани има потенцијал уште за многу топ сезони, а и сигурен сум дека најбрзо ќе се врати оној стариот .... ,, Бразилскиот вирус " e честа појава кај напаѓачите од Бразил ...

^ Добро е што е самокритичен во неговите изјави за неговата форма, така да верувам и јас дека за брзо време ќе го гледаме стариот Алвес.

Колку и да е добар Алвеш наредниот период и наредните сезони ако Монтоја игра добро и на ниво нашиве ќе сакаат да го избркаат како што беше случај со Туре и Бускетс, преферираат деца од школата, исто и со Тељо и Куенка у однос на Афелај.

Можниот состав за натпреварот против Мајорка според 'Мундо Депортиво':

Валдес - Алвеш,Пике,Маскерано,Алба - Цеск,Бускетс,Иниеста - Алексис,Меси,Виља.

Утре тренерот на Мајорка изјави дека ќе играле ала селтик .... Сакам да го видам овој состав .... Па како кој сакаат нека играат :)

Валдез​
Дани Пиќе Маскерано Алба​
Бускетс​
Фабрегас Иниеста​
Педро Меси Виља​

Утре тренерот на Мајорка изјави дека ќе играле ала селтик .... Сакам да го видам овој состав .... Па како кој сакаат нека играат :)

Валдез​
Дани Пиќе БАРТА Алба​
Бускетс​
Фабрегас Иниеста​
Педро Меси Виља​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom