Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
masimo-moratti.jpg

^ There’s no need to say anything else.
Една слика вреди повеќе од 1000000 зборови.

Аууууу Иниеста заспа во офсајд. Како Инзаги во најдобри денови да го гледам, 3 метра у офсајд беше. И судијата го призна голот. Леееееееее да не ти се верува е работава, пак ли судииве од на Барса страната ќе бидат:( Па Реал титула неможат да земат секогаш судиите за Барса свират.

Eве едно форумче направено од Ramzi, човекот кој повеќето од вас кои сте читале блогови на Барса го знаете како одличен пишувач и аналитичар. Рамзи, како и 90% од фановите ширум светот, е прилично изнервиран од одлуката на претседателството на Барса околу новите регулативи во врска со членувањето во клубот... Кој не знае што се случува, може да читне на блауграна.мк. Нејсе, исконтактирав со него како некој кој е заинтересиран за интернационална координација, значи збир на сите фанови на Барса од целиот свет - да го дигнеме гласот и да почнеме да бидеме поактивни, за да се бориме колку можеме против ваквите појави во иднина, како и да го спречиме нивното појавување. Ви се чини неможно? Ние сме безгласна буква? Нема да ве разубедувам, пропуштете го линкот кој следи. Но ако имате и грам верба дека може да се обединиме (како на пример, кога секој факинг фан носеше исто „ремунтада“ сличе на аватар/фб профил) тогаш дојдете, претставете се, кажете го вашето мислење и бидете дел од акцијата која само заедно ќе ја покренеме...

Досега напати сме покажале и летаргија и незаинтересираност за работите кои се во „најава“... и кога ќе се случат, се осеќаме затекнати. Овој пат не мора да биде така. Рамзи е гарант за добар план, ние треба да бидеме гарант за негово носење до перфекција и - егзекуција. Ајде момци и девојки!!! (кога сме кај девојки, зошто бе малку дами пишуваат тука и по фејс фан групите? дај активирајте ги најубавите фанови на Барса) :)

Еве го форумот. http://football-mood-forum.956625.n3.nabble.com/

Регистрацијата е 2 секунди...

Не смееме да седиме со скрстени раце и мора да го кажеме нашето во однос на елитистичко-фамилијарните ветрови кои задуваа од Авингуда Аристидес Маијол, 08028 (адресава ја напишав од сеќавање, мајке ми, од времето кога праќав писма до Барса барајќи им фустан - по грешка - "im ur big fan...blah blah blah...and if you can send me a dress, i will be verry happy" :))) )

AJMO!

--- надополнето ---

ednas kazav i pak ke kazam
nesto se slucuva so villa,a pokraj nego i drugite napagjaci promasuvaat vo barsa

http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=727865&idseccio_PK=803
aj malku provod ako moze zosto e opasna ovaa destinacija :)

Не е опасна дестинацијата, туку преносот од мечот е доведен во прашање :) Инаку... не сум во право. Дестинацијата Е опасна, реално гледано :)) http://blaugranamk.blogspot.com/2010/09/blog-post_30.html

Не знам до кога ќе се трпи не ефикасноста на Виља?

До кога ќе речеш мајсторе. Речи да го бркаме, и веќе утре ќе е аут! :)

--- надополнето ---

Причината е што немаме играч кој ќе чека топки во средината во шеснаесетникот на противникот, нешто во типот на Ето и Златан кои ги имавме. Го купивме Виља како лево крило, но со заминувањето на Ибра го планирамве за шпиц. Сега, Виља си игра на крило, а шпиц игра воздухот. Ова посебно се виде оваа вечер. :toe:

Е јебеш ми матер со споредбава на Ето и Виља со Златан :) Што мислиш, зошто е купен ДВ а продаден Ибракадабра? Сигурно не за „воздухот да дава гол“. Просто Виља е толку мобилен играч, што просто може да отвори толку многу простор за другите, да тоа е чудо...

проблемот е што другите (меси индиспониран на позиција на false nine...) уште нишанат. Ќе се среди и тоа. И „воздухот“ Виља (кој нели, нема сличности со Ето :) ) имаше 4-5 шанси за гол и уште 15-18 офсајди, што од тактички причини (одлично изведен трик при голот на Андрес, нешто што полека влегува во учебниците за фудбал), што од ненавременост, што од глупост на асистентот (чисто ради уметнички дојам не смееше да го поништи копи-пејстот на Лео како со Естудијантес).

Сакам второто полувреме против Валенсија да им се случи на сите екипи кога играат со нас. Само да поработиме на трансформацијата во бедем кога ќе ни се случи контра (не, уште не навикнавме на ова доволно добро), Маске да продолжи да станува ѕвериште! и... Давид Виља да рече: „Кој ве ебе бе, сеа ќе видите кој даде 125 гола прошли 5 сезони“ - и ќе биде Хет Трик, повеќе од сигурен сум...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom