Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа Пујол ќе се пензионира од репрезентацијата!

Има изјава на спорт од Лапорта во која вели дека е можно да се кадидира за претседател на наредните избори во клубот. Како причина го наведува тоа дека Росел и неговата управа за година ипол ја уништиле сликата на клубот која тој ја создавал додека беше претседател.

Ја би да се кандидира зошто знам дека нема да гледаме сценарија како сезонава за судиите. Човекот знаеше како да го брани клубот. Ама сепак изборите се дури за 4 години, така да...

Јаја Туре само што изјави дека сака да се врати пак во Барселона.

Ех сега замислете Кеита си оди и на негово место се враќа Туре...:rolleyes:

Добро би било Туре да се врати и да игра ЦБ со Пике:cool:....Не , озбилно,не знам каде ќе игра Туре да се врати освен резерва на Бускетс.Туре изјави дека еден ден ќе се врати и кариерата ќе ја заврши кај нас.....
Иначе од тие можни трансфери,сите се добри освен Љоренте....
До некаде и добро е повредата на Пујол со тоа што нема да игра на Европското.Едноставно премногу е стар за да игра и на Европско и пак да продолжи со такво темпо следната сезона со нас.Барем купот да го играше....
Ќе сме играле пријателска,ваљда ќе биде Меси,Фабре вс Чави,Иниеста:P
--- надополнето: 9 мај 2012 во 02:30 ---
Messi offered Mascherano to take the second penalty on Saturday because the latter didn't yet score since he's at Barcelona.

di-TQ17.gif

Messi offered Mascherano to take the second penalty on Saturday because the latter didn't yet score since he's at Barcelona.

Не бе он се налутил што не можел да даде уште еден гол!!

Голем е Меси...:cuc:

Chelsea defender David Luiz (25) told his entourage he wants to play at Barcelona. They think Barcelona prefer him to Thiago Silva. [sport]

Половично мислење имам некако за Давид Луиз. На некои натпревари ми оставил одличен впечаток на некои не. Добро е тоа што знае да изнесе топка, да пушти добар пас, нешто што ќе се цени во Барса. Од друга страна лично повеќе го преферирам Силва.

Таблета која иницира информации до мозокот како да направиш што погрд дрес. :)

моја теорија е дека знаат дресовите на Барса и Манчестер и вака и онака ќе се најпродавани и им е гајле како ќе изгледаат, затоа не се ни трудат. Нема друго објаснување за ужасиве. :cautious:

моја теорија е дека знаат дресовите на Барса и Манчестер и вака и онака ќе се најпродавани и им е гајле како ќе изгледаат, затоа не се ни трудат. Нема друго објаснување за ужасиве. :cautious:

Не знам зошто едноставно не се префрлиме во Адидас!

Могуче, али ипак, треба овие малце да им писнат, на ништо не личат дресовиве, да ти се одмили и од купување и од се. Адидас се светлосни години напред во поглед на дизајн на дресови, да ти е мерак да имаш неколку од различни тимови или репрезентации.

Нека не се глупираат со дресовиве ова наликува како на лоша копија од шутка. :pos:

Што е муабетов со Тиаго Силва, наводно дал изјава за АС дека сака да игра во Барса, ама пречка бил Галијани. Е сега има две опции.

1. 40 милиони во кеш
2. Кеита и 25 милиони

Од кога Пеп кажа дека ќе си оди сакаат да се вратат и Туре и Кркич

Ова сега на Твитер искочи дома-гости
AsersZaCEAIfsMt.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom