Фан Клуб: Барселона

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Све ви ебам неспособно. Наместо да ја решиме во 45 мин, сега ќе го јадеме. Глупаци невидени. Лобот во газ да си го напикате пичка ви материна.

K.Warrior

Why So Serious?
Член од
25 јануари 2009
Мислења
415
Поени од реакции
675
Тоа е фудбал...се игра на голови а не на тоа колку зицери можат да се промашат пред да се прими гол.

Ми се лоши од Фабрегас...што гледа Пеп во него за мене е мистерија.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
на двапати Цеск и еднаш Алексис пропуштија шанси за сигурно водство и ете ти казна........многу ноншалантни завршници,знаеме што вели непишаното фудбалско правило

Валдез :facepalm:

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
која безвезе ситуација, малку среќа реков треба и не од 10 зицери еден гол. баш обратното се случува!

дрогба, дрогба...ќе се пензионираш ли веќе, фудбал ми се одмили од тебе. одвратно, одвратно глумење

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.878
Поени од реакции
10.406
Dobro be Valdez ednas ke ti sutnat i ke go primis pa da mu se nevidam...do nego bese topkata da se frlese so race ke ja fatese a ne so noze rakometar da mi se pravi...u pm ajde.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
на двапати Цеск и еднаш Алексис пропуштија шанси за сигурно водство и ете ти казна........многу ноншалантни завршници,знаеме што вели непишаното фудбалско правило

Валдез :facepalm:
Не е крив Валдес туку одбраната летнаа...сака да се пикат во нашиот гол, ниту еден не го следеше Дрогба.

Мора да притиснеме, лош резултат е ова многу.

Какви шанси пропуштивме, Меси слабо прво полувреме одигра може он повеќе ајде...

I

IBIZA SOUND

Гостин
srekjata na celzi i gluposta na cesk = gubime
so dokazuva toa koga igra cesk ne igrame dobro

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.878
Поени од реакции
10.406
Messi edinstveno sto ja zagubi topkata po sto postignaa ovie gol, toa mu go zameruvam. Napravi odlicni situacii ama ovie konjite potvrdija deka nikoj osven Messi vo timot ne moze da dade e..n gol. Fabregas na zena ti taka da i sutiras da ti e... i sut i se.

R

Rigel Kent

Гостин
Не е крив Валдес туку одбраната летнаа...сака да се пикат во нашиот гол, ниту еден не го следеше Дрогба.

Какви шанси пропуштивме, Меси слабо прво полувреме одигра може он повеќе ајде...

Ne e los rezultatot , tuku kako ova ke deluva na timot posle vakov gol vo posledni sekundi od prvo poluvreme.Sepak vo vtoro ke gledame uste pogolemo zatvoranje na Chelsea i igranje na kontri. Kako ke se snajdat ke vidime.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289

да беше Чех на негово место тешко дека ќе примеше ваков гол

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Ne e los rezultatot , tuku kako ova ke deluva na timot posle vakov gol vo posledni sekundi od prvo poluvreme.Sepak vo vtoro ke gledame uste pogolemo zatvoranje na Chelsea i igranje na kontri. Kako ke se snajdat ke vidime.
Ако заврши вака тоа ќе биде многу лош резултат за нас.

Kajgana Shop

На врв Bottom