Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
фали Виља во тимот, така ми се чини ... :)

Се чекаат падобранциве да дојдат и да кењаат.

Многу сте подобри од Милан , али сепак многу ви помогаат у Чемпионс :)

Никаков пенал.Судијава изгледа надокнадува она што требаше да се свири на Сан Сиро...

Слаба игра се на се..Се надевам на подобро второ полувреме.

Првиот си беше чист пенал, вториот престрого досуден, иако имаше влечење.

не знам дали искрено ке сте горди со една ваква победа... и сега ако даде гол ибра неколку минути пред крајот. кутриот судија тогаш, ке мора за кратко време, да осмисли уште еден пенал... да не ме сфатите како провокација, можеби имаше некои елементи за фаул, ама не е кошарка за секое повлекување 2 слободни/пенали... тоа дека имате несебична подршка го тврдат сите други навивачи и љубители на фудбал, освен тие на Барса нормално. поздрав (y)

Многу слабо од Барса. Ко да незнаат гол да дадат цел тим освен Меси.

Гвардиола ја има погодено тактиката се прават многу шанси, се отвара одбраната на Милан ама срамота е што не користат Чави, Ињеста и Алвес. Па и Меси лошо шутира од игра.

Дон Андрес.....да бе слаб бил.
Инаку Куена аут веднаш......

Според мене десната страна е далеку послаба. Многу офанзивно игра Алвес и останува дупка во одбраната, Пике исто така ми делува некако споро, а на другата страна солидно си ја вршат работата Пујол и Маскерано...Итно фали лев бек за пујол да си се премести на централната позиција бидејки Пике без Пујол до него е доста несигурен...

не знам дали искрено ке сте горди со една ваква победа... и сега ако даде гол ибра неколку минути пред крајот. кутриот судија тогаш, ке мора за кратко време, да осмисли уште еден пенал... да не ме сфатите како провокација, можеби имаше некои елементи за фаул, ама не е кошарка за секое повлекување 2 слободни/пенали... тоа дека имате несебична подршка го тврдат сите други навивачи и љубители на фудбал, освен тие на Барса нормално. поздрав (y)

Да де. Може беа пенали ама не треба да ги суди затоа што ова не е кошарка. Многу тапа муабет правиш тука друже.
Не може во четврт финале во лига на шампиони да мисли судијата на играта дали ќе ја наруши со црвен или со пенал. Огромен е влогот. Тоа што го гледа тоа го суди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom