Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Forumov nema da bide aktiven nekoe vreme , se nadevam ke proslavime titula i ovde :)

:pehar:

АЈДЕ И ОД МЕНЕ ЧЕСТИТО ПЕБЕДА ДУР НЕ СВИРНА СУДИЈАВА СРЕЦЕВО МИ ТРЕПЕРЕШЕ:vozbud: :pehar:

Помина тешкото, останува само рутината.

Добро играа ама кога го примија вториот гол ми застана срцево :)
Морам да го коментирам Бојан, освен шансата што ја футна на празен гол, изигра феноменален натправар. Меси веќе не го коментирам стандард 10ка. :)

Честито титулата......:salut:
Фала ...ама сепак има уште едно коло

Healthy, убаво да си поминеш во Барселона, и да ги пренесиш овде најубајте моменти од таму, моментите кој ќе ги памтиш цел живот. Имаш убава ретка можност и да викаш што погласно :P.
Да ти се исполни желбата да играт и Иниеста на последниот меч.

Ај да не победеше Барселона...

Не знам што им стана на Меси и Кркич, па требаше најмалку 5-2 да зарвши оваа утакмица...

Во секој случај... Браво... Вака требе да се играТ...:smir:

g0705.jpg

EPIC:tv:

2010-05-08_PARTIDO_03.JPG

2010-05-08_PARTIDO_17.JPG

Видете му ја фацата :)
2010-05-08_PARTIDO_26.JPG

И после последниот свиреж:
2010-05-08_PARTIDO_35.JPG

Епа луѓе...помина гужвата ...сега малку потрезвено да искоментираме :)
Значи прво...Секој 3 пост ми е дека одбраната на Барса многу често прави глупости...денес беа можеби и најголемите глупости, среќа што не се одрази на крајот. Да сум јас на местото на Пеп, сега би ги шамарал сите играчи од одбраната, дури и 10 2 да тепавме.
Второ...Уште еднаш се покажа дека Бојан, Педро можат да играат во првата екипа, одиграа одлично (освен оној EPIC FAIL на Боки)...со нив играта е многу побрза, потечна...со акции и додавања, баш како што треба да биде.
Трето...разбирам, победивме, славиме...ама да не заборавиме има уште еден натпревар до крајот..против Ваљадолид, екипа која се бори за опстанок што само по себе значи дека ќе биде тешко, сетете се само против Тенерифе...а и сетете се какви глупости прави одбраната. Значи во последниот натпревар мора крајно сериозно да изиграат сите, да одиграат на вистинското ниво и дури потоа да славиме.

VISCA EL BARCA !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom