Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бускетс дрво едно! Сам си бараше жолт.

Меси игра многу назад. Фали Иниеста во средина.

Гвардиола уште веднаш на почеток на второ полувреме треба да реагира и да го извади од игра Серџо Бискец:nesvest::tapp::kesa:
Којзнае шо можи да направи во вториот дел,уште еден ваков глуп потег и ќе ја остави екипата на цедило.:kesa:
Бискец е најслабата алка во Барселона,иако е доста млад,иднината е пред него-сепак со овој НАИВЕН би рекол ДЕТСКИ добиен жолт картон покажува дека ги нема нервите да игра на еден толку важен меч,тоа ти е недостаток на искуство и смиреност.:tapp:

Засега е добро,одбраната малку чкрипи,се надевам на подобра игра во вториот дел,одлична работа е тоа шо дадоа гол во гости.

Педро..колку е потценет но значаен овој играч. Мислам дека не ни треба Силва ниту било кој на таа позиција. Педро докажа дека има доволно квалитет да игра во Барса. Секогаш во значајните натпревари, кога не му оди на Меси, ниту на Ибра - тука е Педро. Играта слаба. Меси премногу назад, а и со 2-3 го затвораат секогаш кога топката е во него. Дани треба да се среди малку. Максвел 9/10 за прво полувреме. Одбраната многу им дозволуваше на играчите на Интер да дојдат до ситуација за гол. Се на се, да се најде начин да се растовари притисокот врз Меси и натпреварот ќе биде добиен. Visca el Barca!!!

Леле одбраната катастрофа денес:tapp::nesvest::nesvest:
Премногу простор им оставаат на играчите на Интер,многу почетнички грешки,голема конфузија во последниот ред.:kesa:
Се надевам дека нема да се примат повеќе голови:tapp:

Чист офсајд!!!
Може да ве уништи овој погодок.:toe:

Коментаторов го отече кај е меси кај е меси сељак

Кој К. Му е на судијава бе?
Не сум ни за вас ни за нив очигледно но во името на фудбалот овој не знае да суди!
Прво офсајд прифати сега и 2 шанси за пенал не ви досуди ни 1 а посебно првиот што беше чист пенал ко солза тој жолт му даде на човекот :pos2:

Тоа е тоа дечки, премногу слабо одигравме, Интер си ги искористи шансите и тука нема бегање. Без разлика дали имаше офсајд, Интер вечерва беше подобар.

Бла бла бла...многу филозофија не е на арно...ме боли к*рот мене како сме изиграле, факт е дека сме ебено оштетени за пенали, голови, индиректни...да му умре се најмило на педерот скапан

Gvardiola moze voda da mu nosi na Murinjo.Odlicna taktika na Murinjo.
Tesko mi bese da go gledam natprevarov koga igraat moite dve omileni ekipi.

Абе зарем судијата не ги пласираше Баерн во 1/4 финале по грешка офсајд:tapp: Така да се плашам дека овој гол ќе биде одлучувачки иаку Барса играше слабо сепак заслушуваше минимум 1 гол негатива да има иаако мислам според мене најреално ќе беше нерешено:toe:

Не,не беше офсајд за третиот гол.
Не,немаше фаул врз Меси за вториот гол.
А и жутот на Пујол после 30 секунди.:pos2:

Иначе слаба игра,како и што се очекуваше.
Тоа е кога не знаеме да играме одбрана.

На Ноу Камп очекувам Пике да игра во напад,зашто боље се снаоѓа од Носот.:toe:
Gvardiola moze voda da mu nosi na Murinjo.Odlicna taktika na Murinjo.
Tesko mi bese da go gledam natprevarov koga igraat moite dve omileni ekipi.

Демек Мурињо беше факторот што победивте?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom