Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Смирете ја топката бе !!! Може ли да разговараме во вторник после натпреварот![]()
ne moze,sakam odsega da slavam:pos2:
(sala)
Па смирена си е беЗборот ми беше фановите на Арсенал да ја смират :smir:

Не може они да ја смират топката,да ги оставиме до вторник да се радуваат што изиграле 2:2 против Барса(тоа е успех за секој тим),па после ќе збориме,сеа нека се порадуваат до вторник они,па после тоа ќе збориме...иако мислам дека тогаш ќе ги нема нигде:smir:Зборот ми беше фановите на Арсенал да ја смират :smir:
Овде прв ќе дојдам и ќе ви честитам победа ,ама следниот вторник ако тепате нормално ,ако не ќе ви постирам слики од секој можен агол со стрелците на головите за Топџиите :tv:Не може они да ја смират топката,да ги оставиме до вторник да се радуваат што изиграле 2:2 против Барса(тоа е успех за секој тим),па после ќе збориме,сеа нека се порадуваат до вторник они,па после тоа ќе збориме...иако мислам дека тогаш ќе ги нема нигде:smir:
Смешки, трагедии, се на едно место ќе најдеш во вашиот фан клуб.
но искрено не гледам дека тоа ќе биде преголем хендиќеп за Барса од причина што Цеск главниот мотор нема да игра, нема да игра Галас, нема да игра и Аршавин, тоа е и повеќе од одволно, иако многу сакав Цеск да се појави на Камп НоуSum kazal porano ke kazam povtorno. SO navivaci na Arsenal nema muabet. Oni se najgordite navivaci vo svetot, nivniot tim e sekogas najdobar, igracite se najdobri, igraat najubavo...Koga ke vidis deka nemaat titula zemeno 5 godini, gi sfakas i ne sakas nisto da im kazes da ne pocnta da placat poso realnosta boli ponekogas. Zatoa ostavete gi, neka se poraduvaat use 1 den, pa posle (iako ne sum 100% siguren) ke gi nema nekoe vreme. Ne sum siguren oti i koga gubat znaat da kazat nie bevme podobri, sudiite ne prebaa ili pak moeto omileno, nemame iskustvo, mladi deca igrale bla bla bla

Брат,сеа на Камп Ноу ќе ги тепаме и ќе ти личи на Давор:smir:ovoj guner me potsekja na kire inter,toj nekako letase najmnogu od site navivaci na inter pred natprevarot taka sega i ovoj guner
samo razlikata e sto guner se uste leta,no neka leta uste 6 dena
P.S.i ako moze moderatorite da go sredat malku guner oti epten pretera vo najdobriot fan klub
ahahahahahaБрат,сеа на Камп Ноу ќе ги тепаме и ќе ти личи на Давор:smir: