Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Смирете ја топката бе !!! Може ли да разговараме во вторник после натпреварот![]()
ne moze,sakam odsega da slavam:pos2:
(sala)
Па смирена си е беЗборот ми беше фановите на Арсенал да ја смират :smir:
Не може они да ја смират топката,да ги оставиме до вторник да се радуваат што изиграле 2:2 против Барса(тоа е успех за секој тим),па после ќе збориме,сеа нека се порадуваат до вторник они,па после тоа ќе збориме...иако мислам дека тогаш ќе ги нема нигде:smir:Зборот ми беше фановите на Арсенал да ја смират :smir:
Овде прв ќе дојдам и ќе ви честитам победа ,ама следниот вторник ако тепате нормално ,ако не ќе ви постирам слики од секој можен агол со стрелците на головите за Топџиите :tv:Не може они да ја смират топката,да ги оставиме до вторник да се радуваат што изиграле 2:2 против Барса(тоа е успех за секој тим),па после ќе збориме,сеа нека се порадуваат до вторник они,па после тоа ќе збориме...иако мислам дека тогаш ќе ги нема нигде:smir:
Sum kazal porano ke kazam povtorno. SO navivaci na Arsenal nema muabet. Oni se najgordite navivaci vo svetot, nivniot tim e sekogas najdobar, igracite se najdobri, igraat najubavo...Koga ke vidis deka nemaat titula zemeno 5 godini, gi sfakas i ne sakas nisto da im kazes da ne pocnta da placat poso realnosta boli ponekogas. Zatoa ostavete gi, neka se poraduvaat use 1 den, pa posle (iako ne sum 100% siguren) ke gi nema nekoe vreme. Ne sum siguren oti i koga gubat znaat da kazat nie bevme podobri, sudiite ne prebaa ili pak moeto omileno, nemame iskustvo, mladi deca igrale bla bla bla
Брат,сеа на Камп Ноу ќе ги тепаме и ќе ти личи на Давор:smir:ovoj guner me potsekja na kire inter,toj nekako letase najmnogu od site navivaci na inter pred natprevarot taka sega i ovoj guner
samo razlikata e sto guner se uste leta,no neka leta uste 6 dena
P.S.i ako moze moderatorite da go sredat malku guner oti epten pretera vo najdobriot fan klub
ahahahahahaБрат,сеа на Камп Ноу ќе ги тепаме и ќе ти личи на Давор:smir: