- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 4.576
- Поени од реакции
- 3.773
Незнам да правам муабет, јебига таков сум. Ајде се читаме утре, ако си тука.![]()
Нема проблем бе секогаш ќе бидам тука. Али ти како ми зборуваш...ти да не не бидеш тука ако изгубите?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам да правам муабет, јебига таков сум. Ајде се читаме утре, ако си тука.![]()

Нема проблем бе секогаш ќе бидам тука. Али ти како ми зборуваш...ти да не не бидеш тука ако изгубите?![]()

во интерес на вистината што мислите да се избрка коментаторот на алфа а каталонци?

Ајде да се загрееме малце :bakla:

Lionel Messi
“Diego is Diego and for me he is the greatest player of all time. Even after a million years I am not even going to be close to Maradona. I have no intention of comparing myself with Maradona – I want to make my own history for something I have achieved.”
Аман бе Накол..ова Николче, толку ли маки си видел од нас. Кога предходен пат, еве конкретно, ти имаме додевано тебе.Се води нормална дискусија за претстојниот 1/4 финален натпревар меѓу Арсенал и Барселона
.Секој со свој став.Нормално е да има малку искри, нели.Шо се изнервира толку мајкаму стара