Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што се секирате бе...Фабрегас ќе остане во Арсенал до крајот на неговата кариера и можеби ќе освои некој Карлинг куп или ципирипи куп не знам како се викаше...:pos2:

Ееее, видиш како си се пронаоѓаш. :)
Стајги тие две работи у едно, тоа што сте најдобар тим и твоето секојдневно дрќање по Фабрегас и ќе дојдеш до заклучок..... што веруем дека нема да сакаш да го кажеш на форумов :icon_lol:

Ајде доста е, мањебитно па...

Дечко ај не замарај.

Добро е да дојде Фабрегас, никој неможе да рече дека не е добро.

Ама и да не дојде Сепак Барса си е Барса Имаме ние некој 6 Фудбалери кој се за таа позиција. Кој од тие 6 ги имаме и 2-ца најдобри во светов, Знаеме дека доаѓаш да лечиш рани. не те тера некој да пишуеп, знам дека е лошо да останете без единствената Звезда.
зошто тогаш ке чекате на Сонг кој ке ви биде тогашна Звезда.:vozbud::vozbud::vozbud:

Аман веќе го отекоа овие, посебно ова детето со логичките плочки, дај глеј си бавчата таму.

Анри за Арсенал значеше 1000 пати повеќе од Фабрегас во моментов, и пак си отиде. Лаком клуб се, 40 милиони да даде Барса со се Сонг ќе ни го пратат. А за купување па стиснати, ако треба ембрион ќе земат некој од Африка само пари да не дадат. Затоа успесите се неизбежни :icon_lol: Сепак симпатични ми се Арсенал, добра игра имаат. Ако не дојде Фабрегас ќе дојде Рибери, а и никој да не дојде, убаво ни е и вака.

Што се секирате бе...Фабрегас ќе остане во Арсенал до крајот на неговата кариера и можеби ќе освои некој Карлинг куп или ципирипи куп не знам како се викаше...:pos2:
Не се заебавај,Емирати куп е голема работа да го освоиш во денешно време.:pos2:

Iskreno mi e gajle dal ce doe fabregas ili ne kaj vas ama sto sve zapnale tolku mekus fabregas. Bas neznam koja utakmica gledav vrska nema deckovo podava topki od ovde do onde i baba mi moze toa, ni gol znae da dade ni sutira silno, ni brz e, ni dribla nisto.. ne znam zosto so sila go praat zvezda. Ne e zvezda i nikogas nema da bide! Igra so deca mali i normalno e najdobar sprema niv ama vrska si nema. Hohstapler prav!

^ У право си бе, жив хоштаплер, врска нема, плус како што кажа, игра се со деца, а он кутриот колку ги напуни бе, старо магаре, сеа у Мај мислам дека 30-ка ќе ги начука. :pos2:

Iskreno mi e gajle dal ce doe fabregas ili ne kaj vas ama sto sve zapnale tolku mekus fabregas. Bas neznam koja utakmica gledav vrska nema deckovo podava topki od ovde do onde i baba mi moze toa, ni gol znae da dade ni sutira silno, ni brz e, ni dribla nisto.. ne znam zosto so sila go praat zvezda. Ne e zvezda i nikogas nema da bide! Igra so deca mali i normalno e najdobar sprema niv ama vrska si nema. Hohstapler prav!

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Леле дете, ти со твоите постови или тренираш да се глупираш, или си тешка летва неделкана

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

NO COMMENT

Хахахахахахахахахахахахахахаха. Хоштаплер го нарече бе.:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Не е за секој човек компјутер.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom