Дечко ај не замарај.Ееее, видиш како си се пронаоѓаш.
Стајги тие две работи у едно, тоа што сте најдобар тим и твоето секојдневно дрќање по Фабрегас и ќе дојдеш до заклучок..... што веруем дека нема да сакаш да го кажеш на форумов![]()
Ајде доста е, мањебитно па...
Не се заебавај,Емирати куп е голема работа да го освоиш во денешно време.:pos2:Што се секирате бе...Фабрегас ќе остане во Арсенал до крајот на неговата кариера и можеби ќе освои некој Карлинг куп или ципирипи куп не знам како се викаше...:pos2:
Iskreno mi e gajle dal ce doe fabregas ili ne kaj vas ama sto sve zapnale tolku mekus fabregas. Bas neznam koja utakmica gledav vrska nema deckovo podava topki od ovde do onde i baba mi moze toa, ni gol znae da dade ni sutira silno, ni brz e, ni dribla nisto.. ne znam zosto so sila go praat zvezda. Ne e zvezda i nikogas nema da bide! Igra so deca mali i normalno e najdobar sprema niv ama vrska si nema. Hohstapler prav!
Iskreno mi e gajle dal ce doe fabregas ili ne kaj vas ama sto sve zapnale tolku mekus fabregas. Bas neznam koja utakmica gledav vrska nema deckovo podava topki od ovde do onde i baba mi moze toa, ni gol znae da dade ni sutira silno, ni brz e, ni dribla nisto.. ne znam zosto so sila go praat zvezda. Ne e zvezda i nikogas nema da bide! Igra so deca mali i normalno e najdobar sprema niv ama vrska si nema. Hohstapler prav!
Perez nema da go napusti Real za Spanija!
Perez gi nosi sekogas najdobrite igraci u real. Sto ce prae u spanija? ne moze da kupuva igraci. Ce se dosaduva..
Хахахахахахахахахахахахахахаха. Хоштаплер го нарече бе.Iskreno mi e gajle dal ce doe fabregas ili ne kaj vas ama sto sve zapnale tolku mekus fabregas. Bas neznam koja utakmica gledav vrska nema deckovo podava topki od ovde do onde i baba mi moze toa, ni gol znae da dade ni sutira silno, ni brz e, ni dribla nisto.. ne znam zosto so sila go praat zvezda. Ne e zvezda i nikogas nema da bide! Igra so deca mali i normalno e najdobar sprema niv ama vrska si nema. Hohstapler prav!
Не е за секој човек компјутер.:smir:Iskreno mi e gajle dal ce doe fabregas ili ne kaj vas ama sto sve zapnale tolku mekus fabregas. Bas neznam koja utakmica gledav vrska nema deckovo podava topki od ovde do onde i baba mi moze toa, ni gol znae da dade ni sutira silno, ni brz e, ni dribla nisto.. ne znam zosto so sila go praat zvezda. Ne e zvezda i nikogas nema da bide! Igra so deca mali i normalno e najdobar sprema niv ama vrska si nema. Hohstapler prav!