Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Што се секирате бе...Фабрегас ќе остане во Арсенал до крајот на неговата кариера и можеби ќе освои некој Карлинг куп или ципирипи куп не знам како се викаше...:pos2:

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
Ееее, видиш како си се пронаоѓаш. :)
Стајги тие две работи у едно, тоа што сте најдобар тим и твоето секојдневно дрќање по Фабрегас и ќе дојдеш до заклучок..... што веруем дека нема да сакаш да го кажеш на форумов :icon_lol:

Ајде доста е, мањебитно па...
Дечко ај не замарај.

Добро е да дојде Фабрегас, никој неможе да рече дека не е добро.

Ама и да не дојде Сепак Барса си е Барса Имаме ние некој 6 Фудбалери кој се за таа позиција. Кој од тие 6 ги имаме и 2-ца најдобри во светов, Знаеме дека доаѓаш да лечиш рани. не те тера некој да пишуеп, знам дека е лошо да останете без единствената Звезда.
зошто тогаш ке чекате на Сонг кој ке ви биде тогашна Звезда.:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Аман веќе го отекоа овие, посебно ова детето со логичките плочки, дај глеј си бавчата таму.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.883
Поени од реакции
10.416
Анри за Арсенал значеше 1000 пати повеќе од Фабрегас во моментов, и пак си отиде. Лаком клуб се, 40 милиони да даде Барса со се Сонг ќе ни го пратат. А за купување па стиснати, ако треба ембрион ќе земат некој од Африка само пари да не дадат. Затоа успесите се неизбежни :icon_lol: Сепак симпатични ми се Арсенал, добра игра имаат. Ако не дојде Фабрегас ќе дојде Рибери, а и никој да не дојде, убаво ни е и вака.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Што се секирате бе...Фабрегас ќе остане во Арсенал до крајот на неговата кариера и можеби ќе освои некој Карлинг куп или ципирипи куп не знам како се викаше...:pos2:
Не се заебавај,Емирати куп е голема работа да го освоиш во денешно време.:pos2:

Член од
9 февруари 2010
Мислења
315
Поени од реакции
910
Iskreno mi e gajle dal ce doe fabregas ili ne kaj vas ama sto sve zapnale tolku mekus fabregas. Bas neznam koja utakmica gledav vrska nema deckovo podava topki od ovde do onde i baba mi moze toa, ni gol znae da dade ni sutira silno, ni brz e, ni dribla nisto.. ne znam zosto so sila go praat zvezda. Ne e zvezda i nikogas nema da bide! Igra so deca mali i normalno e najdobar sprema niv ama vrska si nema. Hohstapler prav!

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
^ У право си бе, жив хоштаплер, врска нема, плус како што кажа, игра се со деца, а он кутриот колку ги напуни бе, старо магаре, сеа у Мај мислам дека 30-ка ќе ги начука. :pos2:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Iskreno mi e gajle dal ce doe fabregas ili ne kaj vas ama sto sve zapnale tolku mekus fabregas. Bas neznam koja utakmica gledav vrska nema deckovo podava topki od ovde do onde i baba mi moze toa, ni gol znae da dade ni sutira silno, ni brz e, ni dribla nisto.. ne znam zosto so sila go praat zvezda. Ne e zvezda i nikogas nema da bide! Igra so deca mali i normalno e najdobar sprema niv ama vrska si nema. Hohstapler prav!

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Леле дете, ти со твоите постови или тренираш да се глупираш, или си тешка летва неделкана

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

NO COMMENT

G

Gray Foxx

Гостин
Хахахахахахахахахахахахахахаха. Хоштаплер го нарече бе.:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Не е за секој човек компјутер.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom