Ибрахимовиќ ме разочарува.
Ќе го биде на следните натпревари, веруј :wink:, али мене највеќе ме плаши тоа што на последните 6/7 натпревари многу малце влага во шанси, а иначе реализацијата сама ќе си дојде како што ќе доагаат и шансите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ибрахимовиќ ме разочарува.
Пред се Честито победа.:smir:
1. Пике заработи црвен, ама и искрено како фан на Барса признавам дека имаше контакт за Црвен, е сеа што е тука е.
2. Пеналот од Рафа Маркез беше пенал, ама тука ништо не видов за Црвен Картон, тоа стварно крајно ме изнервира.
3. Иако со играч помалце цела утакмица игравме, сепак мислам дека докажавме дека сме Барса, со исклучок на Ибрахимовиќ кој е во Оф Форма.
ПС : Незнам дали ја гледавте на Алфа, Така сум се Смеал во оној коментатор, Врска нема Грешниот.:smir:
Немој и да не играше демек? :pos2:Хаха, не да сум се смеел. Барса лани во ЛШ играла 5-6 натпревари со Туре како Стопер лоллллллл![]()
Немој и да не играше демек? :pos2:
2 Утакмици и јас знам дека играше, Ама 6 ???:smir:
Влегуваме во Криза, дај боже добро да ја Поминеме.
Туф па дали ни се редовни пациенти.....5+ уште во прво полувреме до крај 7+ испаѓа со гаранцијаШто се секирате,кога Атлетико ни се стални пациенти?BARÇA
Честито победа,одлична игра,фалеше само подобра реализација и подобар судија.:smir: