Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме зезаш? Крив е тој што ја води топката пошо Пике сака да му ја сјебе ногата? :tv:
Чист црвен, факт. А и не е многу битно, води Барса 2-0.
Не ме зафркавај. Виде ли како му влезе?Ајде чао. Ете зошто Меси е најдобар фудбалер во светот.
Чекај сеа ти мене ме зезаш? Пике ја водеше топката и кога му избега двајцата отидоа на топка.
Како е тоа црвен картон? Милион пати се случило и милион пати фудбалерот што каснел поминал со жолт картон.
Пике доби црвен само заради пиздењето на Марка и на Ас минатата недела дека судиите судат за Барса. Сега за да докажат дека не е така судат како што судат. Гледај какви фаули не суди кретенов.
Пиздењето на Марка и Ас беше оправдано, можеби не конкретно за Барса али општо дека судиите во Шпанија се катастрофа. А вакви ситуации на судијата е да процени дали е црвен или не. Нема риплеј за него. И жут да му даеше оправдано, али и црвен.
И ако збориш за последново на Боатенг и Меси, чист старт. Прво топката па после Меси.
Пиздењето на Марка и Ас беше оправдано, можеби не конкретно за Барса али општо дека судиите во Шпанија се катастрофа. А вакви ситуации на судијата е да процени дали е црвен или не. Нема риплеј за него. И жут да му даеше оправдано, али и црвен.
И ако збориш за последново на Боатенг и Меси, чист старт. Прво топката па после Меси.