Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хехе Интер-Барса веќе се сретнаа и се виде кој е кој !!! пак да се сретнат 1.3 ќе биди за Барса !
Па се сретнаа 0 - 0 и 2 - 0 за вас каде тепавте заслужено:toe:,иначе ние со снајдер немаме ни еден пораз до сеа па така да и да паднеме пак со вас а да игра снајдер верувајте дека ке ви биде далеку потешко,башка и со пандев

Ја мислам дека Меси ќе си ја заврши кариерата во Барса. :toe:

Па добро си мислиш :wink:

Па се сретнаа 0 - 0 и 2 - 0 за вас каде тепавте заслужено:toe:,иначе ние со снајдер немаме ни еден пораз до сеа па така да и да паднеме пак со вас а да игра снајдер верувајте дека ке ви биде далеку потешко,башка и со пандев

Ахам :lol:

во спортот можи само да се надеваш,Мурињо цел живот ќе има трауми од средбите со Барса,никако не можи да најди чаре,ни Снајдер како амајлија не брка работа-верувај

Mesto da se percite, gledaj tamu da izigrate maski protiv Chelsea, oti tie se volovi ako zemat da se branat cela utakmica... So se odnesuva do Barca-Inter sakam tisina :vozbud:

Oткачен дечко е Пиќе.
Ми текнува дека некој член од форумов напиша дека кога бил во Палас да земе автограм од некои шпански репрезентативци, ( кога гостува на градски за отварање на новата трибина ), најголем впечаток му оставил Пике, кој бил многу позитивен, опуштен и ги ребрал сите околу него.:wink:

bb[noone];3272868 напиша:
ццццц вој ли се планира на местото на Анри ? :smir:

Не верувам во оваа...чиста шпекулација!

А шо толку му фали на Рајт Филипс???
Е сега само не ми се свиѓа тоа што Кркич може да оди во спротивен правец, нејќам да си ги продаваме надежите.
А Рајт Филипс е доста добар избор за таа страна барем според мене. Брзина има како експресот ќе ги мине противниците:smir:

Рајт Филипс е ѕвер бе, брз е многу има осет за добра игра и има добар дриблинг мислам дека добро би се снајдел во Барса како замена за Педро.:D

За потсетување, лани Хихон таму ги победивме 1-6, мислам дека и оваа година ќе биде нешто слично

Го очекувам овој состав
Валдес, Пујол,Пике,Чиги,Максвел, Трајче,Чави,Иниеста, Анри,Ибра и Меси

Им требаат и на Чиги и на Максвел вакви утакмици, а другото се е јасно

http://www.totalbarca.com/2010/news/guardiola-told-to-decide-between-ribery-and-david-silva/

Стварно тежок избор има Пеп. Рибери е деснак и е поприлагоден за лево крило ама Силва може да игра на многу други позиции вклучувајќи ја и таа на Меси.

Ни треба фудбалер што може барем достојно да го замени Меси ако се повреди. Ако се купу Фабрегас летово, јас би одел го одбрал Силва. Ако не тогаш Рибери е подобар избор.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom