Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И Силва и Рибери се склони на повреди, општо докажано, иако двајцата се фантастични играчи, навистина тешко е да се одлучи помеѓу нив двајца, јас го преферирам Рибери, каков напад ќе биде Меси - Ибра - Рибери, ама ќе се радувам и ако го земеме Силва!
Незнам колку има потреба од овој трансфер кој најверојатно ќе не чини едно 30 - 55 милиони евра

Рибери му е мајката, на оваа лева страна заедно со Абидал партали ќе праат и Фабрегас да се купи тоа веќе мора, мора да се има наследник на Чави а мислам дека Фабрегас ќе биде вистинскиот не мислам туку сигурен сум..
Јас мислам дека треба да го купиме Фабре и да му го продолжиме договорот на Анри макар уште една сезона зашто уште има осет за игра ите како би ни послужил за наредната сезона.
Замислете ја само левата страна доколку дојде Рибери и Анри остане.:vozbud:
Анри тогаш би ни бил златна резерва замена за Меси ќе биде Педро ех ех ех тим од соништата. :P

Хах... вечерр ако не тепаме... да не речам.. ако изгубиме... кје запалам 1 дрес :@

А да не го потите веќе со Кристина и Реал?

Валдес,Пујол,Пике,Маркез,Абидал,Бускетс,Чави,Иниеста,Меси,Педро,Ибра.

Официјалниот состав,фала богу почнуваме без Анри.

Со среќа,ќе ги прегазиме 0:4.:tv:

Едит:fuck off Бојане:)

Ај нека ни е со среќа и очекувам снимка од ланскиот натпревар :).

Силва би бил далеку подобро решение од премногу застапениот Рибери во медиумите...играчот и нема покажано некоја посебна ефикасност

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom