Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Такви фанови ни требаат кој што ја носаат Барса во срце . :)
Добредојде се надевам дека ќе си активен и секако ставај потпис и аватар од Барса.:)

Брат, па ја немам потпис и аватар од Барса бе ?

22e50c1faf1493f538c9ce8487489302.jpg
Најдобриот играч во светот :pos2::pos2:

И на крај од 2009 год. по незнам која пат мерак ми е да го постирам и најбитниот гол за оваа година, гол кој на Барса и овозможи да стане Европски шампион, гол кој овозможи Барса да дојде и да го освои Европскиот супер куп, гол ради кој најмногу се овозможи да играме во Абу Даби и да станеме Светски клупски шампиони, гол ради кој во една календарска година освоивме 6 ТИТУЛИ, гол со кој влеговме во ИСТОРИЈАТА !!!!

Visca El Barca !!!!

И на крај од 2009 год. по незнам која пат мерак ми е да го постирам и најбитниот гол за оваа година, гол кој на Барса и овозможи да стане Европски шампион, гол кој овозможи Барса да дојде и да го освои Европскиот супер куп, гол ради кој најмногу се овозможи да играме во Абу Даби и да станеме Светски клупски шампиони, гол ради кој во една календарска година освоивме 6 ТИТУЛИ, гол со кој влеговме во ИСТОРИЈАТА !!!!

Visca El Barca !!!!

Ааааах уште ме лазат морници кога го гледам голот. Голот на којшто најмногу се радував, голот на кој цела зграда разбра дека Барса дала гол и голот поради кој за малку полиција ќе ми викнеа дома:)

Инаку: Петтмина од Барселона во иделаниот состав на Л`Екип за 2009
index.html

mnogu povike merak mi pravi deklasiranjeto na zadrid od kolku golot na iniesta
ama na golot na iniesta se raduvav povike i povike skokav od kolku koga go deklasiravme zadrid
kako i da e ovie dva natprevari so zadrid i celzi nema da gi zaboravam tolku lesno

mnogu povike merak mi pravi deklasiranjeto na zadrid od kolku golot na iniesta
ama na golot na iniesta se raduvav povike i povike skokav od kolku koga go deklasiravme zadrid
kako i da e ovie dva natprevari so zadrid i celzi nema da gi zaboravam tolku lesno

Veruvaj mi i oni nema da gi zaboravat tolku lesno :pos2:. Gledas deka nivnite navicavi uste placat kaj stignat:baeh:

Сакам нешо да ве прашам:
Планирам да отворам тема за Барса у кошарка и има ли некој навивач шо ја прати кошаркарската Барса барем приближно(ако не исто:smir:)како и фудбалската?
извинете за оффтопик
он топик:
Голот погоре :drk::drk::drk:
Се сложувам дека е најважниот гол за сезона 2008-2009!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom