Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Офтопик ќе биде ова, али педерана од Мадрид го попушија и во кошарка денес, и тоа во сред Мадрид.

REAL MADRID R. FC BARCELONA 14-21 11-22 25-43 15-23 17-13 57-79 - 57-79

Јас сум грешка или тука имаш 5 4етвртини:):vozbud:

REAL MADRID R. FC BARCELONA
Прва 14-21
Втора 11-22
Полувреме 25-43
Трета 15-23
Четврта 17-13
Финиш 57-79

(рофл)

Аааааааааа па така попросто кажи малку:)На пасење е мозоков пратен:):vozbud:

Колку сме само моќни еј!
:barca::barca::barca:
Реал може у све да гопуши и у басект и у фдубал па дури и у шах на диви води!

Кошаркарскиот клуб Барселона е единствената екипа што во евро лигата нема пораз а во Шпанско имаат само еден пораз и се наоѓаат на првото место.
Рубињо и Наваро ѕверови, газат дечките..

Oн топик: Џефрен би требало да биде опоравен една недела порано од тоа што се претпоставуваше а Иниеста мислам дека ќе го имаме ок за натпреварот со Виљареал на 2 Јануари.

Кошаркарскиот клуб Барселона е единствената екипа што во евро лигата нема пораз а во Шпанско имаат само еден пораз и се наоѓаат на првото место.
Рубињо и Наваро ѕверови, газат дечките..

Oн топик: Џефрен би требало да биде опоравен една недела порано од тоа што се претпоставуваше а Иниеста мислам дека ќе го имаме ок за натпреварот со Виљареал на 2 Јануари.
Или грешно го знаеш или грешно си го напишал,ваљда на Рики Рубио мислеше:smir:!
Он топик:
Супер за Иниеста и Џефрен

^ДА, на Рубио мислам ама јас си го викам Рубињо, што знам, така повеќе ми иде :)

Еве и јас се опоравив полека, па после некое време да пишам пак. Нека му е со среќа на Tetova во Германија (со задоцнување), честит Божиќ на сите фанови на Барса од католичка вероисповед, исто со задоцнување, и напред Барса, и сега очекувам победа над Реал не само во фудбал и во баскет, и во шах на диви води, туку и во икебана шиатсу кунг фу холдем покер.

VISCA EL BARCA!!!!!!

Џефрен е ѕверотиња типацот, треба повеќе шанса да му даваме, противниците ги минува како брз воз :)
Jeffren-Suarez.jpg

Тоа го можат само мајсторите :smir:

Еве и јас се опоравив полека, па после некое време да пишам пак. Нека му е со среќа на Tetova во Германија (со задоцнување), честит Божиќ на сите фанови на Барса од католичка вероисповед, исто со задоцнување, и напред Барса, и сега очекувам победа над Реал не само во фудбал и во баскет, и во шах на диви води, туку и во икебана шиатсу кунг фу холдем покер.

VISCA EL BARCA!!!!!!
И во пинх-понг на стрмни патеки ако сакаат!

^^^
Ок Боби..за Рубињо!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom