Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пошто утре најверојатно нема многу време да поминам на форум, пред време им посакувам на сите фанови на Барса многу среќа, радост и 6 титули (доста се) во Новата година!

:barsa:

VISCA EL BARCA

Среќни празници момци, среќна нова година, убав провод и се читаме наскоро !!!:back:

се најубаво браќа, да ја завршиме и 2010 со 6 титули, здравје... :smir:

И да биде 2010 пола успешна од постигнатото во 2009 пак ќе биде одлична година:)

Среќни празници на сите фанови на форумов и во светот....и на сите од FCBarcelona
Ви посакувам многу среќа и се најубаво!
Празници се ближат 6 титули ќе се нижат........

КАТАЛОНЦИИИИИИИИИИИИ СРЕЌНА НОВА ГОДИНА И СЕ НАЈУБАВО! Во оваа година не ми требаат 6 титули, дота ми се примера и лига шампиони! :vozbud:

Среќна Нова Година Каталонијо, уште многу титули и многу радости да си дочекаме во новата 2010

Среќна нова година, и многу титули да си прославиме.:)

Среќна нова 2010 до сите Каталонци, во новата 2010 да ја прославуваме титулата во Ла Лига и да ја одбраниме титулата во ЛШ :barca: Ви посакувам се најдобро... :)

Среќна Нова Година кулиња, во 2010 не барам ништо повеќе, само на крајот на сезоната повторно да ги дупиме оние од Мадрид :zlo:

Koj ce cestita nova godina vo 00:00 tuka na temava, od mene ima dres barselona, originalen, po vas izbor od koj igrac :smir:

Koj ce cestita nova godina vo 00:00 tuka na temava, od mene ima dres barselona, originalen, po vas izbor od koj igrac :smir:

Од Педро може? Дома останувам вечер, така да незнам зошто мислиш дека не е можно некој да честита НГ во 00 на темава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom