Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
епа здраво на свите нов сум на форумов а воедно сум и голем фан на барса нека ние честита победата и новата титула

Добредојде, Мило ми е што си Фан на Барса.
ми звучиш од Струшко. од Струга си ?

Честитки за Барселона, екипа за РЕСПЕКТ, која освои се без спонзор и без фрлање на огромни суми на пари. Доказ дека фодбал се игра од срце а не од пари!

Честито нека ние и уште многу вака да освојуваме =)

Kako e светски шампиони? Ајде честито нека е !:vozbud:

Честито светска титула.
Ако некој ова го заслужи, тоа е Барса. Едноставно, фудбалот кој го играа во оваа календарска година беше празник за очи. Капата доле за нејзините играчи, а сите нејзини хејтери може да ќутат и да пушат.

do46me.jpg

2nsv2p5.jpg

30u5un7.jpg

2m2duog.jpg

НАЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ ГОЛЕМИ ЧЕСТИТКИ ЗА ПОБЕДАТА И ТИТУЛАТА 6ТА ОВАА СЕЗОНА.

НАЈДОБРИОТ ПОДАРОК ЗА РОДЕНДЕНОТ МИ Е НОВТА КРУНА НА БАРСА.

ГО ПОКОРИВМЕ СВЕТОТ, ПОКАЖАВМЕ КОЈ Е НАЈДОБРИОТ КЛУБ, КОЈ ЈА ПИШУВА ИСТОРИЈАТА ВО ФУДБАЛОТ
ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НАЈЈЈЈЈЈЈЈЈ ЈАКИ СМЕ ДА ЖИВЕЕ БАРСААА
МЕS QUE UN CLUB

Дечки гледам на резултати.ком пишува дека понеделник играте пријателска со некој Kazma Sporting Club? :toe:

pedro obicno igra slabi natprevari vo spanija,no postignuva resavacki pogodoci koga e najpotrebno kako vo slucajot vcera i na mnogu drugi natprevari
isto i so alves
obicno nafrluva ne ubavi topki no koga e najpotrebno znae kako da nafrli
BRAVO

АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ ЧЕСТИТО ПОБЕДАААААААААААА! :vozbud:

Дечки гледам на резултати.ком пишува дека понеделник играте пријателска со некој Kazma Sporting Club? :toe:
Играме,зашто има пауза во првенството до 2 јануари.

pedro obicno igra slabi natprevari vo spanija,no postignuva resavacki pogodoci koga e najpotrebno kako vo slucajot vcera i na mnogu drugi natprevari
isto i so alves
obicno nafrluva ne ubavi topki no koga e najpotrebno znae kako da nafrli
BRAVO
Педро го нема цела утакмица и само одеднаш ќе излезе од некаде и ќе направи асистенција или гол.Пример вчера, кој ќе помислеше дека ќе се најде таму на тоа место пред голот и да даде гол со глава(а можеби е најнискиот фудбалер во тимот),ете таму требаше да биде Ибра ама он беше погоре:).За Алвес веќе не го критикувам за центарирањето,зашто од 10 центаршути цел натпревар 8 се во публика,2 се добри од кои паѓа 1 гол:)

Со мало закаснување нека е честито 6тата титула ова год и нек се множат за Педро немам зборови се гледа има огромен талент а Меси веке почна и со гради голови да дава.БАРСА БАРСА БАРСА

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom