Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^Што се замарате бе дечки,не гледате ли дека некој страшно се заебавал со него и тој поверувал :toe:!:pos:

еве ги комплексите почнаа да се јавуваат како кокичиња ...:baeh::baeh::vozbud:

Kомплексите во природата се јавуваат на 2 начина.
1. Како комплексни соединенија
2. Како комплексни броеви

Poor U :( Не ти е лесно дефинитивно...да дадеш 250 милиони и да изгубиш од Алкоркон 4-0,Пато да те исплеска на сред Бернабеу и Барса со играч помалце да те растури...:toe: у право си,тешко е...ајде не ги замарај луѓето,напорен си,поздрав !:smir:

Kомплексите во природата се јавуваат на 2 начина.
1. Како комплексни соединенија
2. Како комплексни броеви

ке ми извините за оф топик..али морам да му дадам аплауз на дечкото ....да не биде џабе неговиор труд...

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
еве ти и круна
:costumed3:costumed3

Poor U :( Не ти е лесно дефинитивно...да дадеш 250 милиони и да изгубиш од Алкоркон 4-0,Пато да те исплеска на сред Бернабеу и Барса со играч помалце да те растури...:toe: у право си,тешко е...ајде не ги замарај луѓето,напорен си,поздрав !:smir:

да бе ..осирошив дома...перез куќата ми ја продаде за да купи играчи и сега нема кај да живеам ..шмрц шмрц... вас берлкускони здравјте ви го зема со ЧИТАЈ ( ПРОДАВАЊЕТО НА КАКА)..тоа е друго ..:)

доста на оваа тема...каталонци извинете..продолжете си со вашите новости и тн ...

ке ми извините за оф топик..али морам да му дадам аплауз на дечкото ....да не биде џабе неговиор труд...

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
еве ти и круна
:costumed3:costumed3

да бе ..осирошив дома...перез куќата ми ја продаде за да купи играчи и сега нема кај да живеам ..шмрц шмрц... вас берлкускони здравјте ви го зема со ЧИТАЈ ( ПРОДАВАЊЕТО НА КАКА)..тоа е друго ..:)

доста на оваа тема...каталонци извинете..продолжете си со вашите новости и тн ...

Момче тоа оти многу збориш за комплекси, па да научиш нешто.
Чувај си ја круната, ќе треба да ја продаде Реал зад седум рида, за да купи уште некој играч.

Лелеее сум успеал да го испровоцирам.:pos2::pos2:

Ти извадија дечките и статистика од последните 20 години, ти покажаа и кој колку титули има во последните 20 години, ти покажаа и кој ја измисли новата димензија на фудбалот.

Сеа слободно можеш да го напуштиш фан клубот на тимот што се смета за врв на фудбалот. Иначе во сабота ќе освоиме и светско, ова ќе ни биде 6та титула за 2009 година. Али на тебе оддамна не ти е познат бројот 6. Уствари шо зборам, убаво го помнете тој број. 2-6. Кутрите ние титула немаме видено од вас.

Лелеее сум успеал да го испровоцирам.:pos2::pos2:

Ти извадија дечките и статистика од последните 20 години, ти покажаа и кој колку титули има во последните 20 години, ти покажаа и кој ја измисли новата димензија на фудбалот.

Сеа слободно можеш да го напуштиш фан клубот на тимот што се смета за врв на фудбалот. Иначе во сабота ќе освоиме и светско, ова ќе ни биде 6та титула за 2009 година. Али на тебе оддамна не ти е познат бројот 6. Уствари шо зборам, убаво го помнете тој број. 2-6. Кутрите ние титула немаме видено од вас.

31 la liga... 9 champions league...збогом ИСКОМПЛЕКСИРАНИ :)))) сте направиле димензија...хахаха оди направете ја димензијата...31 со 9 .... да ви се серам во таа димензија...ВИ ЈА ВИДОВМЕ ДИМЕНЗИЈАТА 2007 и 2008....па и оваа година ви се гледа димензијата...рубиновци ова она.....ајде димензии се гледаме..да не ви спамирам тука .. оти ќе јадам бан..несакам...ќе ми треба оваа тема за нешто друго..па се слушаме ДИМЕНЗИОНАШИ !! :))) само вие читајте што зборува КРОЈФ по весници :)))) :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

31 la liga... 9 champions league...збогом ИСКОМПЛЕКСИРАНИ :)))) сте направиле димензија...хахаха оди направете ја димензијата...31 со 9 .... да ви се серам во таа димензија...ВИ ЈА ВИДОВМЕ ДИМЕНЗИЈАТА 2007 и 2008....па и оваа година ви се гледа димензијата...рубиновци ова она.....ајде димензии се гледаме..да не ви спамирам тука .. оти ќе јадам бан..несакам...ќе ми треба оваа тема за нешто друго..па се слушаме ДИМЕНЗИОНАШИ !! :))) само вие читајте што зборува КРОЈФ по весници :)))) :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ајде,ајде кога не ви одговара последниве 20 години,кои ТИ ги напиша одма вадите статистика од тоа што ви одговара,секоја чест.
Ја видовме 2:6 сред Бернабе.
Добро,од сега Игуаин ќе го читаме што сере или Зидан.

Така е рубиновци шубаво звучи воа еден Рубин може да не победи вие неможете мх мх мх мераци а згора на се и Алкорон ви дојде...ајде зимово уште 150 милиони за некој играч дајте и ке пишуе после

500 milions <(знак за помало за неписмените од Зад рид) 10 players

17bbdv.png

Ова е реалноста, а до тогаш слушајте си ја ....

Vrati se edna strana nazad i procitaj eden moj post. Ke vidis deka ova so go napisa e tolku predvidlivo. Koga nema so so, vadi gi titulite od pred pola vek. Siroti fanovi, stvarno mi e zal za vas. Hala Barca

абе ние изгубивме од рубиновци,ама ве тепавме вас,а и нас не не посрамоти некој трето лигаш-Алкоркон:pos2:

Дечкото што мисли дека Реал ја измислил ДИМЕНЗИЈАТА:pos2: по која Барса игра веќе 20 години.:tapp:

Оф мори мајко... нека каже пред сите колку време Реал немаше примено 6 гола на домашен терен и на крај нека го каже името на Тимот од кои ги прими на сред Бернабе.

Остајте го очигледно има комплекс наречен Тројна круна, или 5 титули во една календарска година... нешто што КРАЛСКИОТ КЛУБ го нема доживеано во неговата историја.

Остајте го очигледно е дојден да провоцира:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom