Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Може му паѓа концентрацијата, па се случуба некогаш да се изглупира, ама земи ги за пример, Бартез на времето, Шмајхел, па и Кан, правеа глупости.. така да се случува секому. Јас останувам на мислата дека Валдез е најдобар голман што Барса го имала во последните 10 години.

За Иниеста... се надеваме дека не е ништо страшно.

Pa po Zubizareta sme nemale asalen golman...site pravea glupi kiksovi...koga mi teknuva Dutruel kakvi gluposti pravese....a Bonano hahah(samo ne znam dali se sekavate na Nedved koga igravme so Juve LS vo Camp Nou kakov udar vo goren agol mu odbrani...

So Rustu imavme problemi...covekot dojde kako golemo zasiluvanje no poveke go forsiravme Valdes a Rustu imase problemi i so spanskiot jazik taka da nemase dobra koordinacija so odbranata...

Reina branese malce za nas no ne znam zosto go pustija....

Robinho nema da ni se priklui vo januari!!
http://www.totalbarca.com/2009/news/laporta-and-shiekh-mansour-met-robinho-not-discussed/

Не само Игуаин, цел мадрид и сите негови фанови патат од комплекс наречен БАРСЕЛОНА !!!!

Не само Игуаин, цел мадрид и сите негови фанови патат од комплекс наречен БАРСЕЛОНА !!!!

хаха незнам кој пати од комплексот ПЕРЕЗ !!! дали ние дали вие...сте освоиле една година титула и мислите дека не небото сте се качиле...согледајте ја малку реалноста..зборите нешто без везе...бидете искрени..дека ова ви се единствените титули во овие 3 години...кога пред тоа реал беше шампион 2007-2008 и тоа со беден тим ве немаше никаде...сега пфф како кој ти знае што да биднало....
бтв бев баниран и прочитав мислења барса воведе нова димензија во фудбалот,никој неможел да им ја земе топката..бескрајни проигрувања ова она... само потсетете се на играта на реал од 2000 до 2004-2005 тука некаде...во ерата на ЗИДАН и искрено одговорете кој ја измисли таа димензија во фудбалот...
без провокации ќе ве молам...ако грешам некаде исправете ме...
тоа дека треба да се радувате на тројната круна...да треба...голема радост е тоа за секој фан на барса..али не и да зборувате дека ние имаме комплекс...кога последниве нека бидат и 10 години неможете титула да видите од нас...го освојувате само купот на боровинките каде алкоркон не понижи нас :toe:

спортски поздрав :salut:

хаха незнам кој пати од комплексот ПЕРЕЗ !!! дали ние дали вие...сте освоиле една година титула и мислите дека не небото сте се качиле...согледајте ја малку реалноста..зборите нешто без везе...бидете искрени..дека ова ви се единствените титули во овие 3 години...кога пред тоа реал беше шампион 2007-2008 и тоа со беден тим ве немаше никаде...сега пфф како кој ти знае што да биднало....
бтв бев баниран и прочитав мислења барса воведе нова димензија во фудбалот,никој неможел да им ја земе топката..бескрајни проигрувања ова она... само потсетете се на играта на реал од 2000 до 2004-2005 тука некаде...во ерата на ЗИДАН и искрено одговорете кој ја измисли таа димензија во фудбалот...
тоа дека треба да се радувате на тројната круна...да треба...голема радост е тоа за секој фан на барса..али не и да зборувате дека ние имаме комплекс...кога последниве нека бидат и 10 години неможете титула да видите од нас...го освојувате само купот на боровинките каде алкоркон не понижи нас :toe:

Човекот што ја измисли таа „димензија“ е
_42170684_golf.jpg

Чисто сумњам дека знаеш кој е тој.

А Пеп само ја спроведува таа „димензија“ на еден подобар начин.

И да јас признавам дека имам комплекси од Реал Мадрид,неможеме титула да видиме од нив последниве 10 години:cry:

Fear In Madrid напиша:
немам намера да се провоцирам и такви други работи...само ви кажав кој ја измисли таа димензија,да не летите во облаци....!!! и иди погледни ги титулите последните години и ќе видиш...последни 10 нека се .. или 15т...20 ... да не речам од целата историја...веднаш ќе почнее со обвинувања кон ФРАНКО :)
Aбе ме прочита?

Чекај бе чекај бе алоооо се читаш ли ????? Ние у последниве години немаме титула видено ? Го освојуваме само купот каде што вас ве ИЗГАЗИ Алкорон и тоа со 6-7 првотимци во вашиот тим ?? Вие ја играте играта 4-3-3 , ние од вас видовме ?? ОМГ ОМГ Дај јавете се брза помош ..:uvo::angry3:

bb[noone];3177358 напиша:
Чекај бе чекај бе алоооо се читаш ли ????? Ние у последниве години немаме титула видено ? Го освојуваме само купот каде што вас ве ИЗГАЗИ Алкорон и тоа со 6-7 првотимци во вашиот тим ?? Вие ја играте играта 4-3-3 , ние од вас видовме ?? ОМГ ОМГ Дај јавете се брза помош ..:uvo::angry3:

немам намера да се провоцирам и такви други работи...само ви кажав кој ја измисли таа димензија,да не летите во облаци....!!! и иди погледни ги титулите последните години и ќе видиш...последни 10 нека се .. или 15т...20 ... да не речам од целата историја...веднаш ќе почнете со обвинувања кон ФРАНКО :)

немам намера да се провоцирам и такви други работи...само ви кажав кој ја измисли таа димензија,да не летите во облаци....!!! и иди погледни ги титулите последните години и ќе видиш...последни 10 нека се .. или 15т...20 ... да не речам од целата историја...веднаш ќе почнете со обвинувања кон ФРАНКО :)

Kako prvo, ti pocna so provokaciite. Nikoj ne dojde na vasiot forum da jade gomna. Ti izglea pominuvas poveke vreme tuka otkolku kaj vas. Nie si pisuvame so sakame i ne se zamarame adli nekoj od RM go cita toa. Koga ke ima zaednicki forum za RM i Barca togas ke se zamarame dali ve boli toa so go kazuvame. Drzi se do RM i prestani so provokacii. Jas nikogas ne sum bil na vasiot forum i ne mi e gajle so zborite tamu za Barca.

Kako prvo, ti pocna so provokaciite. Nikoj ne dojde na vasiot forum da jade gomna. Ti izglea pominuvas poveke vreme tuka otkolku kaj vas. Nie si pisuvame so sakame i ne se zamarame adli nekoj od RM go cita toa. Koga ke ima zaednicki forum za RM i Barca togas ke se zamarame dali ve boli toa so go kazuvame. Drzi se do RM i prestani so provokacii. Jas nikogas ne sum bil na vasiot forum i ne mi e gajle so zborite tamu za Barca.

не сум почнал со никаква провокациа...само криво ми е за тоа што зборат дека сме имале комплекси од барса...ај ќе разберам да речевте дека манчестер милан интер...имаат компелски од барса и реал...барса по утакмиците со ман и интер и прашањето каде е топката..а од страна на реал...по трансферите и тн....и ова е форум...секој има право на мислење..без разлика за кој тим навиваш..можеш да пишуваш каде сакаш...не е ова вашата соблекувална па да несмеам да влезам...

спортски поздрав
штом тие прашања беа провокации..не пишувам веќе на таа тема...:P

:pos::pos: Дај бе не се бламирај жити се !!!!

Ја има погоре статистиката за последните 20 год.
А за Франко.. па нормално дека ќе зборуваме... се знае како се владеело во Шпанија тогаш и кој клуб бил под закрила на генералисимусот. Тоа не можете да го негирате и тоа е ФАКТ.

1989-1990 Real Madrid 3 FC Barcelona 2 FC Barcelona 3 Real Madrid 1
1990-1991 Real Madrid 1 FC Barcelona 0 FC Barcelona 2 Real Madrid 1
1991-1992 Real Madrid 1 FC Barcelona 1 FC Barcelona 1 Real Madrid 1
1992-1993 Real Madrid 2 FC Barcelona 1 FC Barcelona 2 Real Madrid 1
1993-1994 Real Madrid 0 FC Barcelona 1 FC Barcelona 5 Real Madrid 0
1994-1995 Real Madrid 5 FC Barcelona 0 FC Barcelona 1 Real Madrid 0
1995-1996 Real Madrid 1 FC Barcelona 1 FC Barcelona 3 Real Madrid 0
1996-1997 Real Madrid 2 FC Barcelona 0 FC Barcelona 1 Real Madrid 0
1997-1998 Real Madrid 2 FC Barcelona 3 FC Barcelona 3 Real Madrid 0
1998-1999 Real Madrid 2 FC Barcelona 2 FC Barcelona 3 Real Madrid 0
1999-2000 Real Madrid 3 FC Barcelona 0 FC Barcelona 2 Real Madrid 2
2000-2001 Real Madrid 2 FC Barcelona 2 FC Barcelona 2 Real Madrid 0
2001-2002 Real Madrid 2 FC Barcelona 0 FC Barcelona 1 Real Madrid 1
2002-2003 Real Madrid 1 FC Barcelona 1 FC Barcelona 0 Real Madrid 0
2003-2004 Real Madrid 1 FC Barcelona 2 FC Barcelona 1 Real Madrid 2
2004-2005 Real Madrid 4 FC Barcelona 2 FC Barcelona 3 Real Madrid 0
2005-2006 Real Madrid 0 FC Barcelona 3 FC Barcelona 1 Real Madrid 1
2006-2007 Real Madrid 2 FC Barcelona 0 FC Barcelona 3 Real Madrid 3
2007-2008 Real Madrid 4 FC Barcelona 1 FC Barcelona 0 Real Madrid 1
2008-2009 Real Madrid 2 FC Barcelona 6 FC Barcelona 2 Real Madrid 0
2009-2010 Real Madrid - FC Barcelona ? ? - FC Barcelona 1 Real Madrid 0

Меѓусебни натпревари во Примера во последните 20 год.
Победникот од натпреварот е во BOLD

Еве ти момче статистика за последните 10 нека се 15 или 20 години.
Не дека Барса доминирала, ама има подобри бројки од Реал.
А кој ја измисли "таа димензија" знаеш убаво и сам, а и погоре ти покажаа со слика.
:helou:

Ја има погоре статистиката за последните 20 год.
А за Франко.. па нормално дека ќе зборуваме... се знае како се владеело во Шпанија тогаш и кој клуб бил под закрила на генералисимусот. Тоа не можете да го негирате и тоа е ФАКТ.

Меѓусебни натпревари во Примера во последните 20 год.
Победникот од натпреварот е во BOLD

Ne brat ne mozes taka. Navivacite na RM ne gi smetaat poslednite 20 za istorija. Na niv im e bitno so se slucuvalo vo 1955 togas bilo povazno natprevaruvanjeto.
Zalno e so za nekoi nekoi desetina godini mozebi nekoj ke se izednaci so niv vo brojot na tituli (neka ne go smetaat ova za kompliment) i togas nema da mozat da kazat eeee nie sme osvolie najmnogu tituli vo istorijata na fudbalot i slicni raboti. Do togas, neka si ziveat vo minatoto i neka se raduvaat na tituli od pred pola vek i na nekoj transfer od 100 milioni evra.Za niv toa e najgolemo dostignuvanje. AMa koga ke vidis i samo toa im ostana

Ne brat ne mozes taka. Navivacite na RM ne gi smetaat poslednite 20 za istorija. Na niv im e bitno so se slucuvalo vo 1955 togas bilo povazno natprevaruvanjeto.
Zalno e so za nekoi nekoi desetina godini mozebi nekoj ke se izednaci so niv vo brojot na tituli (neka ne go smetaat ova za kompliment) i togas nema da mozat da kazat eeee nie sme osvolie najmnogu tituli vo istorijata na fudbalot i slicni raboti. Do togas, neka si ziveat vo minatoto i neka se raduvaat na tituli od pred pola vek i na nekoj transfer od 100 milioni evra.Za niv toa e najgolemo dostignuvanje. AMa koga ke vidis i samo toa im ostana

Ние си ја гледаме Барса, и ништо друго не ни е битно а посебно не Реал Зад седум Рида

^Што се замарате бе дечки,не гледате ли дека некој страшно се заебавал со него и тој поверувал :toe:!:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom