Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Остај ти фановите што сакаат,читај Дињо што сака:smir:...иначе боље да се падне Барса -Милан...нема да глеаме на стримови :tv::smir:

Jas bi sakal da ni se padne Milan ne deka se slabi li takvi stvari ama ke bidat interesni utakmici. Milan sekogas igra dobro vo LS, ne treba da si strucnjak da go znaes toa. Kako trganlo so namestalkite so dvoboite (Inter-barca, Milan-RM), nisto cudno da bide Barca-Milan ili Milan-Chelsea. Bas me interesira kogo poveke sakaat fanovite na Milan da im padne, Barca ili chelsea?

Da bidam iskren bas i ne gi posakuvam Milan da ni se padnat...ne deka ne veruvam vo pobeda no bi mozelo da ne namacat kako nikogas dosega!! :)

штета што не може да се паднеме со задрид во 1/8 финале,ке беше добро да им покажаме кој е кој,иначе не ми е битно со кој ке паднеме,со кој и да е ке поминеме:vozbud:

ќе ми биде кејф, финале во мадрид финале Барса - Севиља... хахаха... задристите да ги гледат најомразените ривали на нивниот терен :vozbud:

Barem ovaa faza da ja pomineme bez macenje...da bide malce polesno da ne se trosat igracite uste od sega...

Искрено ме заболе со кој ќе се паднеме...али убаво би било да ни паднат гејците од две причини, едната е деке ќе ги ебеме среде грција а другата е што е блиску па ќе може да се иде и да се гледа Барса во живо.
Еднаш ја имам глеано Барса во живо на стадион и тоа против Левски во Софија , таа вечер нема да се заборави, Софија си е Софија....:)

„Димензијата, времето, просторот и светлината, а со тоа и животот не ги создаде Господ туку ги создаде Флорентино Перез"

Заедно со Творецот и Бог на фудбалската димензија - Зидан:pos2:

Искрено ме заболе со кој ќе се паднеме...али убаво би било да ни паднат гејците од две причини, едната е деке ќе ги ебеме среде грција а другата е што е блиску па ќе може да се иде и да се гледа Барса во живо.
Еднаш ја имам глеано Барса во живо на стадион и тоа против Левски во Софија , таа вечер нема да се заборави, Софија си е Софија....:)
boldiranovo nekoj ke ti go kaze od drug aspekt, nefudalski... tuku kurvinski ... izvinete za offtopic :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Eve malce odmor za oci:

atlante_04.jpg

Со задоцнување честитки за победата, се извинувам што по толку време пишувам, но овие денови дома не се бев свртел.Утре одиме на новата титула, 5та оваа година:smir:

Смејте му се вие на преплашениот од Мадрид ама он е во право.

Дојден е да ве просветли и да ви ја донесе вистината, а вие му се смеете. Fear е новиот Месаја запамтете ги неговите зборови:

„Димензијата, времето, просторот и светлината, а со тоа и животот не ги создаде Господ туку ги создаде Флорентино Перез.“

„Флорентино Перез е тајниот идентитет на Чак Норис.“

Еве го и star_dust... абе ние се загриживме што толку те нема :)
Добро е тука си

Со задоцнување честитки за победата, се извинувам што по толку време пишувам, но овие денови дома не се бев свртел.Утре одиме на новата титула, 5та оваа година:smir:
Сепак 6-та ќе да е... :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom