Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Jас сум за, би земал уште двајца навивачи на Барселона. :)

AJDE :)

ПОСЛЕДЕН ПОВИК, пред да кренам раце од вас :)))

АКо имат барселониста со желба заедно во Канал 5 да го проследиме последниот дуел од полусезоната во ЛШ, нека пишит ОДМА!

Да прашам нешто околу вечерашните натпревари од оваа група... ако Барселона загуби од Динамо Киев 2:0, а при тоа има победник во Милано... Барселона нема да се пласира во 1/8 финалето и ќе продолжи во Лига Европа, така?

Ја гледав табелата и Барса има 8 бода, а Динамо Киев 5... Барса има гол разлика 5:2, а Динамо 6:7... во случај на победа на Динамо од 2:0, и двете екипи би имале по 8 бодови, Барса би имала гол-разлика 5:4, а Динамо 8:7 и бидејќи и двете екипи во меѓусебните дуели се победија со по 2:0, тогаш натаму продолжува Динамо Киев поради повеќе постигнати голови, а? :smir:
Разликата е иста по оваа логика 5-4 и 8-7 ама Барса оди заради ПОМАЛКУ ПРИМЕНИ, предност имаат екипите со помалку примени, значи Динамо ќе мора да победи со најмалку 3-0, ама ако Барса излезе со најдобар состав, тешко ќе им биде да го зачуваат својот гол па не да атакуваат на овој другиот

Ajde se nadevam na pobeda vecerva i so toa da ja zaverima liderskata pozicija vo nasata grupa!

Ps: Tie sto ke bidat vecerva vo Kanal 5 ocekuvam deka ke ne pretstavite vo dobro svetlo...osobeno mnogu ocekuvame od tebe Serpico :smir:

Не успеа да се снајдиш со превоз Тони? Баш ми е жал, се надевав ќе се запознаеме.

Не успеа да се снајдиш со превоз Тони? Баш ми е жал, се надевав ќе се запознаеме.
Ништо денеска , за осмина финале ако сакате можеме да се собереме :) Па да се видиме кој сме шо сме :)

Ne deka prevozot mi e problem i taka imam rodnini vo Skopje no vecerva imam trening od 7 do 9 sum tamu pa ne sum vo moznost da dojdam.... :) se nadevam deka vo nekoja druga prilika ke se zapoznaeme Serpico...

Se nadevam deka ke se organizirame nekoj mec da gledame zaedno nie od forumov....

Ti posakuvam super da si pomines Serpico...

VISCA EL BARCA! :)

Ne deka prevozot mi e problem i taka imam rodnini vo Skopje no vecerva imam trening od 7 do 9 sum tamu pa ne sum vo moznost da dojdam.... :) se nadevam deka vo nekoja druga prilika ke se zapoznaeme Serpico...

Se nadevam deka ke se organizirame nekoj mec da gledame zaedno nie od forumov....

Ti posakuvam super da si pomines Serpico...

VISCA EL BARCA! :)

Fala, zdravje boze ke bidit i to.

Тетова вчера ми пријави интерес, ама го немат денес. Да не знајш случајно дали планират да дојт?

Серпико ја неможам зш ми е именден(Ѓорги се викам)и знаеш гости идат ова-она
бтњ
ја едвај Барса ќе ги глеам а не па у студио да идам

Серпико ја неможам зш ми е именден(Ѓорги се викам)и знаеш гости идат ова-она
бтњ
ја едвај Барса ќе ги глеам а не па у студио да идам

Честито име! На помош да е! :smir:

Ете, оправдано ти е и тебе, не кревам раце и од тебе :)))

Јас касно видов,а плус тоа и сум болен така да ете ти и од мене оправдање. Ако треба ќе и речам и на мама на класен да дојде ако не ми веруваш мене ќе ме оправда она:):):vozbud:

more :D
pismena pravam makedonski utre, inaku ne mi e problem skopje, 2 stana imam mozev uste 20 dusi so mene da zemam :D ama obvrski, nekoj drug pat zdravje.. pozdrav

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom