Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ама стварно, кој к*р Кака во најдобрите 5? Па што направи со Милан? Се квалификува во ЛШ и тоа е голема работа за да биде меѓу најдобрите 5? Башка и повреден беше пола сезона кажи-речи. Има барем 20 фудбалери кои заслужуваат да бидат во топ 5 за изминатата сезона повеќе од Кака. Не дека е лош, таман работа, но минатата сезона не направи ама баш ништо. Кристина може да земе награда, не се знае...како најдобар женски фудбалер :pos2:. Интересно исто така, овие од Барса потекнуваат од школата, овие Реаловите ги купија па таму се поради играта во Јунајтед т.е. Милан. Така да незнам зошто би се радувале мадриѓаните.

decki ste primetile li kolku dobar stanal Caceres:) aj daj boze da stane uste podobar pa da se vrati kako zamena za Alves

hah citatelita na spanskiot vesnik MARCA velat deka igracite na BARCA se podobri od igracite na real:

http://www.totalbarca.com/2009/news/marca-readers-think-barca-players-better-that-real-madrids/

Marca-poll1.JPG

MARCA e MADRIDSKI VESNIK BAKJOO

Така се шпекулира дека Јуве би можел да даде 10 милиона за Касерес, а дали ќе ја прифатат овие нашиве, останува да видиме.

Инаку замена за Алвес од сите играчи моментално би можел да биде само Маикон и никој друг(читајте нема замена:)).

Искрено не верувам дека Касерес ќе се врати летово во Барса, али останува да видиме. Очигледно е дека на купените одбрамбени играчи им е најтешко да се прилагодат во тимот ( Чиги, Касерес, Хенрике)

Абе сам сигурно нема да одам :) Ама реков ајде да дадам прилика на некои форумџии со аватарчиња, тетоважи, потписи, постери во соба од Барселона, да се појавиме како фан клуб кој во јануари треба да стане и официјален, регистриран во FC Barcelona, aма живи тапи сте.
Ај ако не те мрзи повеќе за ова да кажеш во врска со фан клубов:)

Инаку Го следиме Фернандо Белуши
Да не знаете нешто повеќе за играчов??? На која позициај игра и ткави слични работи

pa ti pisuva tamu, igra za river plate, igra AMF (prirodnata pozicija na iniesta) ... ima 26 godini :D drugo so treba :vozbud:
Немора до толку да го просветлуваш со англиски:),доволно беше само сликата да ја видиш.

Unconfirmed sources claim that Barcelona are following Porto attacking midfielder Fernando Daniel Belluschi (26).

pa ti pisuva tamu, igra za river plate, igra AMF (prirodnata pozicija na iniesta) ... ima 26 godini :D drugo so treba :vozbud:

Абе оноа стварно е добар или ќе биде само за на клупа?? А толку сум го читал текстот јас изгледа кога промашив
Код:
Porto attacking midfielder
:vozbud::vozbud:

MARCA e MADRIDSKI VESNIK BAKJOO

Pa tokmu deka e madridski vesnik go postirav ovaa...razbiras!

Абе оноа стварно е добар или ќе биде само за на клупа?? А толку сум го читал текстот јас изгледа кога промашив
Код:
Porto attacking midfielder
:vozbud::vozbud:

Pa normalno ako go zememe ke bide za na klupa bidejki nemame mnogu igraci na taa pozicija!

Јас со закаснување од Х денови, да ја честитам победата против Депортиво, ги пропуштив дебатите околу квалитетите на Бускетс :)
па и јас да кажам 2 3 збора, очигледно дека детето има квалитет, иако уште не е на нивото на Туре, ама мислам со тек на време ќе го добие тоа што му треба, а сега освен квалитет најмногу му треба искуство, кое очигледно многу му фали.
Некој спомна дека Меси ќе имаше 20 гола до сега да беше попрецизен, јас мислам дека и други играчи ќе имаа подобра статистика околу головите да беа поприсебни во нападот, оваа година нешто не се многу сконцентрирани, ама тоа мислам дека ќе среди.

За одењето кај Филе, би сакал да дојдам ама сега имам многу обврски :( , ако има некое друго одење кај ќе се пријавам...здравје.

И вечер... одиме на победа, разбира се :)

Така се шпекулира дека Јуве би можел да даде 10 милиона за Касерес, а дали ќе ја прифатат овие нашиве, останува да видиме.

Инаку замена за Алвес од сите играчи моментално би можел да биде само Маикон и никој друг(читајте нема замена:)).

Искрено не верувам дека Касерес ќе се врати летово во Барса, али останува да видиме. Очигледно е дека на купените одбрамбени играчи им е најтешко да се прилагодат во тимот ( Чиги, Касерес, Хенрике)
Зошто бе да не го вратиме Касерес?
Блеска со неговите игри во Јуве, а нам ни треба десен бек така да Касерес ќе биде повеќе од замена за Дани.
И не ми се верува дека Пеп ќе го даде Касерес туку така, се мислам дека ќе го вратиме зашто ни треба десен бек и тој е наш играч.:pipi:

Касерес ја доби шансата во Јуве на десен бек,оригиналното место му е во средината иначе.... во Барса нема шанса да заигра човекот така да 99% преминува целосно во Јуве или некој друг клуб

Да прашам нешто околу вечерашните натпревари од оваа група... ако Барселона загуби од Динамо Киев 2:0, а при тоа има победник во Милано... Барселона нема да се пласира во 1/8 финалето и ќе продолжи во Лига Европа, така?

Ја гледав табелата и Барса има 8 бода, а Динамо Киев 5... Барса има гол разлика 5:2, а Динамо 6:7... во случај на победа на Динамо од 2:0, и двете екипи би имале по 8 бодови, Барса би имала гол-разлика 5:4, а Динамо 8:7 и бидејќи и двете екипи во меѓусебните дуели се победија со по 2:0, тогаш натаму продолжува Динамо Киев поради повеќе постигнати голови, а? :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom