Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Valdés en la portería; Alves, Piqué, Puyol y Abidal en defensa; Keita, Xavi y Busquets en el centro del campo, y en la delantera, Iniesta, Messi e Ibrahimovic.

Официјалниот состав за вечерва...:smir:

Аман бе, секој натпревар ќе го дрвиме сеа за Туре? Ако сака пеп да го стави и ако мисли дека треба да игра ќе игра... ако не, нема да го гледаме и готово.

Simple as that.

Можеби 432004324 пост ми е со седмица фонт ќе го напишам сега :smir:

ПЕП ГО ИГРА БУСКЕТС БИДЕЈЌИ ГО СПРЕМА КОГА ТУРЕ И КЕИТА ЌЕ БИДАТ НА АФРИКАНСКИОТ КУП ... ШО НЕ Е ЈАСНО? Мора да му даде самодоверба на бускетс, да му покаже дека го сака и му веруе, затоа го пушта на вакви „големи“ натпревари

Можеби 432004324 пост ми е со седмица фонт ќе го напишам сега :smir:

ПЕП ГО ИГРА БУСКЕТС БИДЕЈЌИ ГО СПРЕМА КОГА ТУРЕ И КЕИТА ЌЕ БИДАТ НА АФРИКАНСКИОТ КУП ... ШО НЕ Е ЈАСНО? Мора да му даде самодоверба на бускетс, да му покаже дека го сака и му веруе, затоа го пушта на вакви „големи“ натпревари
Чиста логика :toe:

Аман бе толку ли нема фанови на Барса во Скопје :kesa:? Интер се собраа фанови кај Филе, а од нашите ништо. Поздрав до Серпико, прав Каталонец :smir:

Ајде еве ја екипата во студио:vozbud::vozbud::vozbud:

Од Интер фановите не беа само од Скопје имаше и неколку души од велес :wink:

Убави момци Каталонци, нема шала.

Ни го бапнаа...:facepalm1: Аман Валдес пак...ќе му се невидам периодот како жена со менструација е секоја година

Коа катастрофа е Валдес човече...

хахахахахаха

Valdes e masina za primanje glupi golovi. greota, bolje sega otkolku ponatamu...1-2 na poluvreme. off

дај побрзо нека бараат друг голман,не можам веќе да го гледам овој валдез,само да не почне он пак со неговите киксови,тогаш тешко нас:tapp::tapp::tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom