Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Pedritooooo.....prekrasno igrame...pokazuvame deka sme tim i ne zavisime od individualci!!

Нека спремаат марамчиња Реал уште од сеа, ќе им требаат.Многу.

Ц.ц..цц. браво ... Без Ибра, Меси, Јаја Туре браво.Ај згазете ги и готово :bip:

Сезоната е на почеток така да не се секирај, секоја екипа има кризни моменти, ќе се преброди и ова па сега прво ќе го победите Интер, па Реал и ете ти враќање на старите патеки:smir:

Со кои играчи Педро,Хефрен?
Се надевам дека Ибра ќе може да игра против Интер,а Меси да е способен против Реал М.
Priceless :vozbud:

Интер ептен го исфорсираа по победата во Киев. Дупки се во одбраната, реков јас ако можеше Киев да им даде 3 гола на Меаца, ние ќе им дадеме 33 на камп ноу.

Али ај да не кубам пред време, фудбалот се игра до последната минута.:)

Валдез одамна го немаме видено во негово светло :icon_lol: се надевам дека нема да се деси тоа вечерва :)

требаше интерашиве да си земат една топка за нив,пошто со една топка ништо не праат,само може да ја гледаат .:tv::pos:

Жалните неможат да дојдат до топката, ако дојдат ја враќаат назад за 3 секунди ... :S

dobro dali ste normalni ili ne vie ahahah sala na strana sekoja cest za igrata bes messinho i ibra ste klasa samo go podvrdevte mojot stav a i na celiot svet deka ste Nr:1 pozz

Без меси и ибра нз како мислите да победите,ај идам ја пред тв да видам како интерашите во емисија кај филе го зезаат
хехе ке гледам бе се шалам како мозе да ја пропуштам победата на интер:toe:

Спортски е да се надеваш...:tv:

Barca numero uno! Секоја чест момци....:olee:

У фан клуб Барселона последните 10 поста се на миланези и јубенташи :pos2::pos2:

Ау што ти се вика комплекс човече :)

Мада спортски се надевам на ИКС , каталонец5 спремај аватарот за сваки случај :)

Јас го свакам валдес многу добро оти ако не прави киксови ке се заборави оти барса имат голман
Второ полувреме влеват меси и ибра и одиме на петарда !!!!! НЕЛИ ?
А Мурињо :kesa:

У фан клуб Барселона последните 10 поста се на миланези и јубенташи :pos2::pos2:

Ау што ти се вика комплекс човече :)

Мада спортски се надевам на ИКС , каталонец5 спремај аватарот за сваки случај :)

Од каj знаеш дека не сум и за Барса :wink:

Иначе добар си? Температурата под контрола :pos:
А за комплекси кога збориме, кога беше последна титула на Интер у ЛШ? :wink:

Смешно ми е како се пуваа пред утакмица Интер ќе тепа, без Меси не играат.... епа бујрум.

браво Барса, иако не се надевав пак Интер ја покажа немоќта во ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom