Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само нека остане во Казан ваков резултатот, да можеме малце порелаксирано да влезат играчите, а и ние посмирено да го гледаме натпреварот.:pop:

Претпоставував дека ќе одиме со овој состав, ама ајде ваљда ќе влезат Меси и Ибра во второ.

А извини кој те тера па тебе да гледаш???
хехе ке гледам бе се шалам како мозе да ја пропуштам победата на интер:toe:

Ајде нека ни е со среќа,уште 45 минути до почеток за нас најважниот меч оваа година:vozbud::vozbud::vozbud:

Глеам си се кладел а?
Брат тежок баксуз си барем на Реал не си ваљда и на Интер.
Ако си честито победа фанови на Барса.
Вечер сакам доста голови да има.

:pos2::pos2::pos2: гледам нешто дека си многу сигурен во победа на интер,но на крај ке се разочараш,кога ке видиш како твојот интер ке си оди поразен од Ноу Камп:vozbud::vozbud:

:pos2::pos2::pos2: гледам нешто дека си многу сигурен во победа на интер,но на крај ке се разочараш,кога ке видиш како твојот интер ке си оди поразен од Ноу Камп:vozbud::vozbud:
Без меси и ибра нз како мислите да победите,ај идам ја пред тв да видам како интерашите во емисија кај филе го зезаат

Без меси и ибра нз како мислите да победите,ај идам ја пред тв да видам како интерашите во емисија кај филе го зезаат

Ќе флезат Ибра и Меси сигурно во 2ро полувреме, туку ќе ве видиме вас без креативецот.:)

не е важно дали ке играат меси и ибра,барса можат и без нив,ајде ја идам да се спремам,уште 30 минути до почетокот на мечот:vozbud:

Што ќе им е креативец кога нема средина да поминат.

У право си. Кога можеше Динамо Киев да им даде 3 гола на Меаца, незнам зошто се радуваат на неиграењето на Ибра и Меси. Нема потреба да трошиме класа играчи.:)

Иначе заврши Рубин - Динамо 0-0.:) Ајде да тепаме и во 1/8 финале сме.

готово е заврши,рубин-динамо 0-0,сега ке може Барселона многу полесно да влезе на овој меч

Фала Богу, сега полесно се дише. Дај да ги суредиме овие и во недела да ги расплачеме пичките.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom