Cuore Rossonero
Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
- Член од
- 18 април 2009
- Мислења
- 2.344
- Поени од реакции
- 345
Во игра на мал простор ви нема рамен!
Ноу Камп мал да не е ?

666ти пост само за шиттер !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во игра на мал простор ви нема рамен!
Ти највеќе леташе,ај ќе те цитирам после натрпеварот,сега ќе одам да го догледам дебакалот.Кај прочита дека летав ?
0-4
Нема потреба ќе ги чуваме за Мадрид да изедат пак 6 комада.Одлична игра од момците, одлично изиграа од прв до последен, пу.пу.пу, само да не ги урочиме.
Него, иако нема потреба, очекувам Меси и Ибра да влезат во второ и да гледаме ново шоу.:tv:
Што те боли кур кој за кого навива?Сите навиваат за барса по што во италија немозат да мрднат и секоја сезона интер ги ебе,јбг тоа е коа немозе својот тим мозе друг како во случајов барса
Moронче, одма се вадиш а? Цирих хахахаха
Абе наместена е оваа на Bwin бе уште ли не сфативте Деко одамна ја укопча поентата на фудбалот и кладилниците хахаха
Бот!
Нема ни да влезат, ќе ги чува за во неделаБоље да не влегуваат Меси или Ибра..... очекувам rugby-style од Интер во второ полувреме(ако ова до сеа што го изиграа може да се нарече фудбал :icon_bigg)
Појаки се без нив беПозитивно изненаден,секоја чест за момакот не го очекував ова од него.
Него оваа беше онаа Барса која неможе без Меси,Ибра и Туре?
Ја засилија го пуштија Мунатари да крши да му ебам се што си има циганско.Мислам дека тешко тоа, сега уште малку очекувам да ја засилат одбраната манутд
:tv:Боље да не влегуваат Меси или Ибра..... очекувам rugby-style од Интер во второ полувреме(ако ова до сеа што го изиграа може да се нарече фудбал :icon_bigg)
Кој Иниеста врска немаше он ли е фудбалер.:nenene:Dobro e momci.
Cestito neka e....
Mi se soni vcera deka ke bide 2 0 za Barca...trebase da uplatam singl jbg
Iako ne go gledav prvoto poluvreme... odlicna igra na Iniesta, toa e toa sto go cekame od nego...a pred X postovi jadev ekleri za Pedro...deka ke bide igrac od nego.. eve pak se potvrduva to.. samo taka da prodolzi..
Pokazavme deka moze i bez Mesi i Ibra (i bez Jaja Ture) da igrame odlicno protiv golemi ekipi.
За Барса е.:smir:Честито победа!!!
И оној од канал 5 дан е за Барса?
![]()