Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Остајте го првиот гол тоа е магија, ама дали се сеќавате на овој хет-трик на Ривалдо, поради кој влеговме во Лигата на Шампионите

Lele na ovaa utakmica sum placel. klipot ne mozam ad go gleam sega ali tretiot gol kako ima go zbrca...Rivaldo e pricinta sto ja sakam barca mojot prv omilen fudbaler, ako ne i edinstven zaedno so Xavi.

A inaku za Audi, jas kako so znam tie im so dolgogodisni sponzori na barca i otsekogas im davale koli da si vozuckat ama ova dobro ke im dojde na novite fudbaleri na barca.
A nie kaj moze da gi podigneme ili po posta ke ni gi prakaat:pos2:?

Lele na ovaa utakmica sum placel. klipot ne mozam ad go gleam sega ali tretiot gol kako ima go zbrca...Rivaldo e pricinta sto ja sakam barca mojot prv omilen fudbaler, ako ne i edinstven zaedno so Xavi.

A inaku za Audi, jas kako so znam tie im so dolgogodisni sponzori na barca i otsekogas im davale koli da si vozuckat ama ova dobro ke im dojde na novite fudbaleri na barca.

Aj nemoj sega da mi razbudis emocii i da stanam da go baram dresot na Rivaldo ama so broj 11 go imam,toj posle ja zede 10!

Za kolite...ako sakas so posta togas ti go prakaat bez gumi i benzin...

A najdobra ponuda e da odis vo Barcelona sam da ja zemes...te castat so eden bilet na koj bilo natprevar na BARCA sakas :pos2::pos2: preteravme :pos2:

Нас најверојатно преку Фед Екс ќе ни ги праќаат. А шо боја сакате да биде??:pos2::pos2:

Еве ги нашите тројца ЅВЕРОВИ

P.S Еве убав натпревар во времето на Гвардиола, Ромарио, Куман, Стоичков и остала багра против најголемите ривали...

а овој натпревар нема никогаш да го заборавам....

a исто и голов тешко дека некој ќе го заборави

Еј какви сеќавања ми разбудивте со овие видеа... :)

Нема екипа што игра ваков фудбал... магија, совршенство...

Остајте го првиот гол тоа е магија, ама дали се сеќавате на овој хет-трик на Ривалдо, поради кој влеговме во Лигата на Шампионите
Играчот заради кој почнав да навивам за Барса.

P.S Еве убав натпревар во времето на Гвардиола, Ромарио, Куман, Стоичков и остала багра против најголемите ривали...

а овој натпревар нема никогаш да го заборавам....

a исто и голов тешко дека некој ќе го заборави
А голов?

Ех, кога Роналдињо владееше со Барса и со Европа

Ајде кога веќе сите сме носталгични, да постирам и јас видео. Овој тандем верувам дека засекогаш ќе остане мој омилен- Ривалдо и Клајверт.

Некако као да го заборавате дечково:

Можеби најуспешниот напаѓач на Барса на сите времиња. Единствениот со 2 титули во ЛШ.

Сега и тој е дел од историјата на Барса.

Едно време и овој играше у Барса :)

И ако земаме вака да постираме видеа за најдобрите играчи што играле за Барса, цел месец нема да ги изредиме сите :)

Ај ако сака некој нека најде и некое видео од Ромарио кога играше за Барса.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom