Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
6827_1248871304199_1301968182_30754484_2498178_n.jpg

манутд

Играчот заради кој почнав да навивам за Барса.

А голов?

ДА да, и тој гол нема никогаш да се заборави а богами и овој е еден од најубавите негови голови.

Аааааааааааааааааааааааааааааа :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: зеленкоооооо имаш !!!!!!!!!!!

П.С. Играчишта како Клајверт, Ривалдо, Роналдињо а поготово Ето нема никогаш да бидат заборавени.

Eh najdobrite igraci sekogas igrale za BARCA...

A za mene najmili ke mi ostanat Kluivert i Ronaldinho!

П.С.Некој нека најде видео од Луис Енрике,еден од многуте причини поради што навивам за овој фантастичен клуб!

Ми дојде на ум една идеа,направете тим од сите овие ѕвезди што ги спомнавме,пробав,ама стварно тешко ми оди:smir:

Не знам за вас, ама мене Мота ми беше најомилениот играч. Прав терорист беше xD

Zubizarreta, Ferrer, Puyol, Koeman, Juan Carlos,Cruyff, Guardiola, Rivaldo, Ronaldo, Romario, Ronaldinho.

Делува многу нападачки ама тоа е Барселона:)

А останаа и многу други како:Laudrup,Krankl,Schuster,Maradona,Stoichkov,Luis Enrique,Ronaldo,Kluivert,Eto'o и многу други.

Јас и Меси би го ставил во најдобрите играчи на Барса во историјата :smir:

Уф вчера ги изгледав сите овие видеа што сте ги постирале. Чепкав низ Јутуб и случајно го начекав хет-трикот на Ривалдо и потоа другите видеа самите си идеа еден по друг. Ама многу сум се смеел на овој гол на Меси
Како да учел од Марадона:):smir::vozbud:

abe ajde prekinete so ova videata:vozbud:, mi trebaa 1 saat da gi izgledam legendite na barsa kako rasturaat + i celiot se naeziv :vozbud:
se salam samo prodolzete taka,na site pozdrav so gi stavija videata

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom